31 iul. 2023 | 14:27

Cum arată portarul lui PSG, după ce a fost lovit cu copita în cap de un cal. Sergio Rico a stat 22 de zile în comă – FOTO

News
Cum arată portarul lui PSG, după ce a fost lovit cu copita în cap de un cal. Sergio Rico a stat 22 de zile în comă - FOTO

Situația lui Sergio Rico, portarul lui PSG ajuns la spital după ce a fost lovit cu copita în cap de un cal, pare că merge într-o direcție bună, Medicii sunt optimiști, iar soția lui a postat prima fotografie în care apar împreună. „Aș putea scrie o carte cu toate emoțiile pe care le-am simțit în aceste două luni”, a transmis Alba Silva.

Soția lui Sergio Rico, imagine emoționantă alături de soțul ei

Portarul PSG, Sergio Rico, se simte tot mai bine, iar soția lui a postat o imagine din spital. Fotbalistului iberic nu i se vede fața, semn că Alba Silva a vrut să-l protejeze și să nu-l arate după 22 de zile în care a fost în comă indusă, pentru că medicii au decis că este mai bine să nu riște, dată fiind situația delicată, care i-a pus chiar viața în pericol. Rico a stat 37 de zile la terapie intensivă și a suferit două intervenții chirurgicale.

„Nu am ce să vă învăț sau să vă spun, sau poate că am, pentru că aș putea scrie o carte cu toate emoțiile pe care le-am simțit în aceste două luni, dar prefer să rămân cu ceea ce este important, că suntem bine și că nu știu cum să vă să mulțumesc pentru dragostea arătată în fiecare dintre gesturile și mesajele voastre. Mulțumesc”, a scris soția lui Sergio Rico, pe Instagram.

The Athletic scrie că portarul lui PSG ar fi slăbit 20 de kilograme și medicii i-au spus că încă nu au decis când va începe perioada de recuperare. De fotbal se pare că nu va mai fi vorba.

Ce mesaj a transmis Sergio Rico, după ce a ieșit din comă

Sergio Rico a suferit un accident la călărie, când a fost la un festival în regiunea natală. Martorii spun că ar fi fost lovit în cap cu copita de un cal, dar polițiștii nu au vrut să dea informații despre ce s-a întâmplat.

„Vreau să îi mulțumesc fiecărui om care mi-a arătat sau mi-a transmis dragoste în această perioadă dificilă. Voi continua cu recuperarea care merge din ce în ce mai bine.

Mă simt foarte norocos! Încă o dată, vă mulțumesc tuturor și sper să ne revedem curând”, a transmis portarul spaniol.

Sergio Rico are 29 de ani și în sezonul trecut împrumutat la Mallorca.

Sursa Foto: Instagram