Cum arată Paula Seling la 41 de ani. Secretul dezvăluit acum

de: Andrei Simion
10 07. 2020

Paula Seling, ajunsă la 41 de ani, s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că nu este activă, mai ales în mediul online și ca activist de mediu. Cu toate astea Paula, la vârsta ei, arată ca o tânără femeie de 30 de ani, iar fanii o invidiază.

Cum arată Paula Seling la 41 de ani

Deși a avut, ca noi toți, de suferit din cauza crizei, Paula este recunoscută pentru tenacitate și perseverență. Poate asta a ajutat-o și să-și mențină formele de invidiat, cu toate că a ajuns la vârsta maturității.

Secretul dezvăluit acum de vedetă

Mulți sunt cei care se întreabă și au întrebat-o pe cântăreață cum a reușit să-și mențină silueta de invidiat.Artista a recunoscut de curând că de 10 ani  a renunțat la carne, cu excepția peștelui și a fructelor de mare.

Cum arată Paula Seling la 41 de ani. Secretul dezvăluit acum

„Neavând totuși o dietă omnivoră cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum.”,  declara Paula Seling.

Este căsătorită cu Radu Bucura de mai bine de 10 ani și o duc bine împreună, cu toate că vedeta regretă că până acum nu au reușit să-și facă o bucurie, aceea a unui copil. Dar, de când s-a retras din viața publică, Paula este foarte activă în mediul online și s-a alăturat altor vedete care luptă pentru mediul înconjurător.

„Sunt om ce încearcă sa reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc să consum şi să promovez produsele locale. Am investit în panouri solare şi încerc să găsesc soluţii pentru reducerea deşeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft mă consideră deja nebună – «haideţi doamnă, pentru câteva pungi…», a scris Paula Seling pe pagina de Instagram.