22 aug. 2024 | 07:50

Cum arată o cameră de 38 de lei pe noapte în Eforie Nord, în cadrul programului Litoralul pentru toți

Turism
Cum arată o cameră de 38 de lei pe noapte în Eforie Nord, în cadrul programului Litoralul pentru toți
Eforie Nord

Pe data de 1 septembrie începe ”Litoralul pentru toți”. Acest program le oferă turiștilor șansa de a se caza la prețuri mult reduse pe litoralul românesc. Una dintre cele mai accesibile oferte este cea de la Eforie Nord, unde o cameră de hotel se poate rezerva cu doar 38 de lei pe noapte. Iată cum arată aceasta!

Unde te cazezi în Eforie Nord cu 38 de lei

În fiecare toamnă, ”Litoralul pentru toți” atrage mii de turiști care doresc să profite de prețurile reduse pentru o vacanță la malul mării. În acest an, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță tarife cu până la 70% mai mici față de vârful de sezon.

Una dintre cele mai atractive oferte este cazarea la un hotel de 2 stele din Eforie Nord, unde o noapte de cazare costă doar 38 de lei pe persoană. Hotelul Arta din Eforie Nord este una dintre unitățile participante la program.

Cu o poziție avantajoasă, situat la doar 150 de metri de plaja Belona și 200 de metri de centrul stațiunii, acest hotel oferă o opțiune economică pentru cei care doresc să petreacă câteva zile la mare fără a cheltui o avere.

Ce facilități oferă

Hotelul Arta din Eforie Nord, deși are un tarif foarte redus în cadrul programului ”Litoralul pentru toți”, nu face compromisuri majore în privința confortului.

Camerele sunt dotate cu TV cu cablu, ferestre cu termopan și băi proprii. De asemenea, fiecare cameră are un balcon francez, care, deși mic, oferă un spațiu în aer liber pentru relaxare.

În plus, hotelul a fost renovat complet în 2008, ceea ce asigură un nivel minim de modernitate și confort. Pentru a răspunde nevoilor turiștilor, fiecare etaj este dotat cu frigidere comune, iar conexiunea la internet Wi-Fi este disponibilă gratuit. Astfel, turiștii care aleg această opțiune economică nu vor fi privați de facilitățile esențiale pentru o vacanță plăcută.

Citește și Cât costă două nopți de cazare la hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord. Soțul vedetei, despre sezonul de vară 2024: „Lumea își dorește să vină” EXCLUSIV!

Oferte similare în Mamaia

Dacă Eforie Nord nu este prima opțiune, turiștii pot alege și Mamaia, unde tarifele pornesc de la 77 de lei pe noapte de persoană la un hotel de 3 stele.

Hotelul Voila din stațiune oferă, în cadrul aceluiași program, camere renovate, dotate cu mobilier modern, aer condiționat și minibar. Acesta se bucură de o poziție privilegiată, fiind situat pe malul lacului Siutghiol, oferind și facilități precum o piscină exterioară și un loc de joacă pentru copii.

Indiferent de stațiune, programul ”Litoralul pentru toți” reprezintă o oportunitate unică de a petrece o vacanță la malul mării la prețuri accesibile. Locurile sunt limitate, așa că rezervările trebuie făcute rapid, direct la hotel sau prin intermediul agențiilor de turism.

Citește și Cât a ajuns sa coste o noapte de cazare la un hotel de patru stele din Eforie Nord în vara 2024. Prețuri mai mari anul acesta!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro