Cum arată noua iubită a lui Jeffrey Greenstein, de fapt. Seamană foarte bine cu Alexandra Dinu

Cum arată noua iubită a lui Jeffrey Greenstein, de fapt. Seamană foarte bine cu Alexandra Dinu
Cum arată noua iubită a lui Jeffrey Greenstein, fostul partener al Alexandrei Dinu

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein. Juratul de la ”Românii au talent” a refuzat să-și facă viața amoroasă publică și nu a dat detalii despre separare. În schimb, fostul iubit nu a stat în loc și, pe lângă faptul că și-a găsit o nouă dragoste, a și publicat imagini în compania acesteia.

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein. Cum arată noua iubită. Seamănă cu juratul de la Pro TV

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein păreau că au o relație sudată, despre care fanii credeau că va dăinui până la adânci bătrâneți. Destinul a decis altceva. Între cei doi s-au răcit lucrurile, iar singura soluție a fost despărțirea. Fostul iubit nu a stat prea mult pe gânduri și acum își face declarații de dragoste pe rețelele de socializare cu noua iubită.

Își spune vorbe dulci pe internet cu noua parteneră

Fostul partener al Alexandrei Dinu își face declarații de dragoste pe conturile de socializare cu noua iubită. De asemenea, a și publicat prima imagine cu aceasta, în care o sărută pe obraz. Ea și Alexandra au unele similitudini, semn că producătorul american de film are un tipar.

„Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată! Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, i-a scris noua iubită lui Jeffrey Greenstein.

„Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!”, a replicat bărbatul.

Mesajul prin care vedeta s-a dat de gol că e singură 

Deși nu abordează acest subiect, Alexandra Dinu s-a dat de gol că este singură printr-un mesaj publicat pe contul de Instagram, respectiv: „Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre”.

„Promite-mi că ne vom trăi o poveste frumoasă. Mulțumesc dragostea mea pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată. Fiind lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, îi transmitea aceasta, în 2018, pe Internet, fostului partener.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI