Cum arată Mirela Vaida complet nemachiată. Mulți spun că îi stă mai bine așa

Cum arată Mirela Vaida complet nemachiată. Mulți spun că îi stă mai bine așa
Cum arată Mirela Vaida nemachiată?

Mirela Vaida se bucură de vârsta sa și se simte frumoasă, lucru pentru care nu se sfiește că posteze imagini neprelucrate cu ea. Aceasta s-a pozat de curând fără strop de machiaj. Fanii au reacționat extrem de frumos.

Cum arată Mirela Vaida nemachiată?

Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct este una dintre fericitele posesoare ale unor gene pe care multe femei și le-ar dori. Deși are trei sarcini la activ, Mirela arată spectaculos, este o femeie asumată și plină de energie. Vedeta este implicată în proiecte atât de artă, cât și de televiziune, iar când ajunge acasă abia dacă știe pe ce să pună mâna mai întâi. Cu toate astea, tot ceea ce face este din plăcere, tocmai de aceea nu a renunțat la teatru și muzică, deși ar fi putut lejer să se mulțumească și cu partea de televiziune.

Aceasta nu se teme niciodată să le arate fanilor imagini din culise, în care nu este complet aranjată sau în care totul nu este la locul lui, în special și de acasă, moment în care gătește sau face curățenie pentru familia sa. De curând, s-a pozat din nou nemachiată, lucru foarte apreciat de cei mai mulți dintre internauți. Majoritatea i-au spus că este mult mai frumoasă fără make-up și că pare mai târără decât vârsta reală din buletin.

Mirela Vaida, poză nemachiată
Mirela Vaida, poză nemachiată

„Adevărata frumusețe a unei femei o vezi atunci când nu e machiată”

„Vai…. cât ești de frumoasă nemachiată! Felicitări!”, „Ești o frumoasă și naturală Mirela dragă!Cui nu-i place să nu se uite!”, „Fără machiaj arătați mai tânără”, „Mult mai tânără”, „Mireluș !!! Ești o frumoasă”, „Adevărata frumusețe a unei femei o vezi atunci când nu e machiată”, „O femeie superbă…”, „Ești o frumoasă și naturală, Mirela dragă!”, „Sunteți superbă și așa nu luați vorbele rele în seamă”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI