Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice. Diferențele sunt majore. FOTO

de: Dana Cazacu
24 07. 2019

Nu mai este un secret că, Margherita de la Clejani, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a început cu operațiile estetice de la o vărstă fragedă. Anul acesta împlinește 27 ani, pe data de 6 august și la numai 18 ani,  tânăra artistă si-a îndeplinit visul de ași pune implanturi mamare mai mari, chiar dacă părinții săi, s-au împotrivit în acel moment. Astăzi arată de nerecunoscut, după ce a dat de gustul operațiilor estetice și după ce a tot vizitat cabinetele unor medici esteticieni. Mai mult de atât, Margherita pare că nu se mai poate opri de această dependență a operațiilor estetice și a reușit să devină alt om din cauza transformărilor suferite de-a lungul timpului.

Margherita de la Clejani total schimbată datorită operațiilor estetice!

Celebra cântăreață și-a dorit mereu să arate bine și a fost întotdeauna cochetă, făcând pentru asta mai multe sacrificii. Astăzi Margherita nu mai arată deloc cum o știam, ca pe vremea cănd filma pentru Kanal D, alături de familia sa, emisiunea ”Clejanii”, deoarece tânăra artistă, pe lângă faptul că a slăbit foarte mult, a și suferit mai multe operații chirurgicale, pentru a ajunge la astepctul fizic pe care aceasta și-l dorește și pe care îl are astăzi. Operațiile au transformat-o radical pe fiica Clejanilor, care, înainte să apeleze la chirurgul estetician, era o tănară blondă, cu sânii mici și buzele subțiri, iar în prezent este tunată din cap până în picioare, schimbându-si chiar expresia feței, diferențele fiind evidente. În prezent televiziunile o atrag în fel de fel de emisiuni, acum aflându-se în cursa de la Asia Express, cel mai mare reality show de aventura, difuzat de Antena 1, alaturi de alte vedete cum ar fi Iuliana Luciu.

Aspectul Margheritei de la Clejani înainte de operațiile estetice.

Pe lăngă implantul cu silicon pe care artista îl are la sâni, aceasta mai are și alte intervenții, cum ar fi faptul că este injectată cu botox  și acid hialuronic, în buze, pe care le-a vrut mai voluptoase, pomeți, în frunte și în diferite părți ale feței și ale corpului, sau  operația suferită la nivelul nasului, menită să îi corecteze vârful puțin cam lung. Se pare ca Marga ar fi investit și zeci de mii de euro în intervențiile suferite din cauza infecțiilor cu acid hialuronic și botox.

Moda operațiilor estetice se pare ca nu se mai termină și Margherita nu ascultă nici de sfatul propriului său părinte când vine vorba despre acestea și apelează mereu la o intervenție chirurgicală, dacă ea consideră că este necesar.