Cum arată mama lui Sebastian Dobrincu. Carmen arată senzațional, nici nu zici că are 45 de ani

Cum arată mama lui Sebastian Dobrincu. Carmen arată senzațional, nici nu zici că are 45 de ani
Mama lui Sebastian Dobrincu, o doamna ravasitoare. Juratul de la Imperiul Leilor, un norocos

Cu toții știu cine este Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley, dar puțini sunt cei care au văzut cum arată femeia care l-a adus pe lume. Carmen Dobrincu are 45 de ani și arată incredibil, după 3 nașteri.

Cât de bine arată mama lui Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei patru investitori de la Imperiul Leilor. Deși numele tânărului afacerist a căpătat o notorietate fulminantă în ultima perioadă, puțini sunt cei care știu detalii despre familia sa.

Pe lângă cariera sa impresionantă în domeniul afacerilor și succesul financiar de care se bucură încă din adolescență, Sebastian Dobrincu se poate lăuda cu o mamă extrem de tânără și frumoasă și o familie fericită.

Femeia care i-a dat viață juratului emisiunii Imperiul Leilor de la PRO TV are 45 de ani și, pentru că are silueta și chipul unei adolescente, mulți o confundă cu sora investitorului.

„Cei trei băieți ai mei sunt foarte muncitori și bine crescuți. Au învățat de mici că succesul vine doar prin muncă și perseverență. Fiecare dintre fii mei și-a câștigat banii de mici și au fost educați să fie politicoși.

Când era mic Sebastian nici nu se auzea din camera lui pentru că lucra toată ziua la proiectele lui. Nu avea timp pentru jocuri de copii, era preocupat de afacerile pe care le avea și de proiecte de oameni mari. Toți trei sunt foarte politicoși.

„Sunt fericită că sunt responsabili și că fac ceva util”

Mama lui Sebastian Dobrincu își susține fiul în tot ceea ce face și este extrem de apropiat de acesta. Investitorul în vârst de 23 de ani mai are încă doi frați mai mici, iar David, 11 ani, este actor și cântăreț.

Încerc să petrecem împreună timp de calitate și să îi sprijin în ceea ce face, la fel cum fac și cu ceilalți băieți ai mei. Însă nu-mi place când cineva vorbește urât despre ei, știind cât au muncit și muncesc în viața lor.

Câteodată, la sfârșitul zilei, stau și mă gândesc că a mai trecut o zi și sunt mulțumită de ce au făcut copiii mei în ziua respectivă! Sunt fericită că sunt responsabili și că fac ceva util. Cu pași mici ajung unde trebuie. Este meritul lor.”, declara Carmen Dobrincu, în exclusivitate pentru click.ro.