Cum arată la 80 de ani Viorel Lis: Fotografiat în propria sufragerie! Cele mai noi poze cu fostul primar al Capitalei VIDEO

de: Iulian Ioncea
14 05. 2024

Născut pe 19 februarie 1944, Viorel Lis este unul dintre cei mai mediatizați foști oameni politci din România.

Primar al Capitalei în perioada 16 ianuarie 1997 – 26 iunie 2000, Viorel Lis s-a retras din viața politică, însă a rămas ancorat în showbiz-ul românesc, mai ales după ce s-a căsătorit, în anul 2011, cu Oana Lis.

Un mariaj despre care mulți credeau că nu va rezista iată că este viu și astăzi, iar Oana are grijă de Viorel Lis, care nu mai iese din casă aproape deloc, după cum a afirmat în trecut chiar femeia.

„Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp.

Stă mai mult în pat. Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac”, afirma anul trecut Oana Lis pentru Click.

Fotografiile cu Viorel Lis au fost postate pe Facebook

Zilele trecute, soția lui Viorel Lis a redistribuit pe Facebook mai multe fotografii realizate de un bun prieten chiar în casa ei, în care apare și fostul primar al Capitalei.

„Mulțumim de vizită, Gianny Coman. Și ție și soției tale. Pentru Vio a fost o bucurie să socializeze cu prieteni”, a fost mesajul postat de Oana Lis pe rețelele de socializare.

„Ieri mi-a tihnit, pe deplin, ca o adevărată zi de duminică. Ne-am lăsat pierduți pe străzile Bucureștiului și am vizitat prieteni buni, oameni de care ne leagă amintiri frumoase! Prinși deseori de rutina zilnică, fugim, alergăm de niciunde spre nicăieri, uitând să privim în jur. Să ne facem timp pentru noi și pentru cei dragi”, a scris pe Facebook și bărbatul care i-a vizitat alături de familia lui pe Oana și Viorel Lis.