Cum arată fosta soacră a Oanei Zăvoranu. Mama lui Pepe a primit zeci de felicitări din partea vedetelor, de ziua ei

Cum arată fosta soacră a Oanei Zăvoranu. Mama lui Pepe a primit zeci de felicitări din partea vedetelor, de ziua ei

Oana și Pepe au format un cuplu pe care nimeni nu îl poate uita. S-au iubit opt ani, apoi au trecut de la dragoste la ură. Iubirea lor pasională a sfârșit cu un scandal în care s-a implicat mai mult mama divei, Mărioara Zăvoranu, dând asigurări cu privire la separarea cuplului. În schimb, mama lui Pepe a stat în umbră, poate și pentru că este mai puțin celebră decât cuscra sa. Anii au trecut, apele s-au liniștit, iar cele două pietre tari s-au îndepărtat odată pentru totdeauna. Însă, cum arată ”victima colaterală” a războiului.

Cum arată fosta soacră a Oanei Zăvoranu?

Oana Zăvoranu și Pepe s-au cunoscut în 2000, pe vremea când Oana era moderator la TVR 2, iar Pepe a fost invitat la show-ul pe care îl prezenta, ”Vară pentru doi”. Artistul nu a plecat până nu au făcut schimb de numere de telefon. S-au întâlnit de câteva ori și au legat o prietenie. Oana tocmai se despărțise de coprezentatorul Adreei Marin, Gabriel Coveșeanu, și nu își dorea o altă relație, pentru că, declara ea, ”vreau să mai copilăresc un an, doi”.

Au fost împreună doi ani și urmau să se căsătorească, iar nași le-ar fi fost Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Păreau să formeze cuplul care va rămâne împreună până când moartea îi va despărți, dar nu a fost să fie. Suferința divei a făcut-o să își scoată toate armele și să le îndrepte spre artist.

Cea care a făcut declarații despre una dintre despărțiri a fost mama Oanei, Mărioara Zăvoranu, afirmând că s-au separat, dar că speră la o împăcare, deoarece le era bine împreună. „Asta e, fiecare are probleme în viață. Eu nu m-am băgat nici când Oana s-a despărțit de Pepe și nu mă bag nici acum. Fata mea e matură, e viața ei, știe ce face”, spune regretata Mărioara Zăvoranu.

A primit zeci de felicitări din partea vedetelor, de ziua ei

În schimb, mai puțin celebra ei cuscră a suferit în tăcere pentru copilul său. De altfel, femeia nici nu s-a arătat de prea multe ori reflectoarelor. Iar dacă până acum am avut câteva idei pe internet despre cum arată mama lui Pepe, artistul a vrut să se mândrească cu ea, acum, în mediul online, cu ocazia zilei sale de naștere.

Cum arată fosta soacră a Oanei Zăvoranu. Mama lui Pepe a primit zeci de felicitări din partea vedetelor, de ziua ei
Foto: Instagram Pepe

”❤ Mama, te iubesc !!! ❤ Şi la mulţi, mulţi ani !!! ❤”, a scris cântărețul. În secțiunea de comentarii, mai multe persoane publice din țară i-au transmis gânduri bune și aprecieri. Printre ele s-au numărat Andreea Mantea, Connect-R, Oana Roman și Misha.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI