Cum arată fiica lui Marius Tucă? Daria are 22 de ani și îi seamănă senzațional de bine

Cum arată fiica lui Marius Tucă? Daria are 22 de ani și îi seamănă senzațional de bine
Fiica lui Marius Tucă îi seamănă izbitor

Fiica lui Marius Tucă este de o frumusețe rară! Tânăra are 22 de ani și este destul de activă pe rețelele de socialziare. Cei care o urmăresc au sesizat deja asemănarea fizică extrem de vizibilă dintre ea și cunoscuta vedetă.

Fiica lui Marius Tucă îi seamănă izbitor

Marius Tucă nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar fiica sa da. Foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală, acesta a ales încă de mulți ani să nu-și implice familia și să nu o expună de-a lungul timpului, deși el este un chip cunoscut românilor. Daria a apărut o singură dată în emisiunea tatălui său, moment în care fanii jurnalistului au putut observa cu ochiul liber asemănarea izbitoare dintre el și fiica sa. Fata a fost invitată în show-ul lui în cadrul unei ediții speciale prezentate cu ocazia lansării unui nou post TV pe piața din România – Apleph News.  La finele discuției, jurnalistul s-a arătat extrem de emoționat, mai cu seamă că pandemia a prins-o pe fiica lui în capitala Angliei, departe de familie și prieteni, mai ales într-o perioadă atât de dificilă. „Hai că m-ai făcut să plâng la final!’, a exclamat Marius Tucă. Daria îl face extrem de mândru pe părintele ei. Tânăra este studentă la Regie și Film în Marea Britanie, iar firea artistică se vede clar pe rețelele de socializare.

La mulți ani, Daria! 29 iulie 1998
Aşa s-a născut şi lumea,
Cu zâmbetul pe buze, senină
Scăldată în ea şi în lumină,
Ca-n ziua aceea a ta
Desprinsă din calendarul vieţii
Şi ruptă din Rai şi Univers
Învelită în scutece de abur,
Aburul unei dimineţi de vară,
Iar tu erai atât de frmoasă
Leoaică născută din coama lumii
Muşcând din aer şi din sânul mamei
Lapte din comete, din lumina lunii.
Marius Tucă’, i-a scris Marius Tucă fiicei sale, în ziua în care a împlinit 22 de ani.

Daria, fiica lui Marius Tucă, e studentă la Regie și Film în Marea Britanie
Daria, fiica lui Marius Tucă, e studentă la Regie și Film în Marea Britanie

„Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii”

Moderatorul a fost diagnosticat cu coronavirus, iar din fericire nu a avut febră și nici alte simptome specifice. „Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viaţa mi-a pus-o în faţă şi să mă întorc în studio.Îmi iubesc profesia, colegii şi spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Ţineţi aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, a spus Marius Tucă într-o discuție telefonică cu Adrian Sârbu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI