Cum arată fetița Elenei Udrea acum. Care a fost primul ei cuvânt

de: Ana Chivu
09 07. 2020

Fetița Elenei Udrea crește văzând cu ochii. Eva a spus deja primul ei cuvânt. Pe cine a strigat pentru prima oară? Pe mama sau pe tata?

Care a fost primul cuvânt al fetiței Elenei Udrea?

Eva Maria se năștea pe 20 septembrie a lui 2018 într-o maternitate din Costa Rica, iar încă din primul an a avut parte de ceva „peripeții”, după ce imediat mama sa a ajuns după gratii. În perioada în care cea care i-a dat viață își ispășea pedeapsa, micuța a avut noroc mare cu bunica maternă și cu tatăl său. Aceasta urmează să împlinească doi ani peste doar două luni, iar toate problemele familiei pare că au dispărut ca prin minune. Bucuria mare pentru cei dragi ai săi a fost că a început să meargă și să și treacă la mai mult decât gângurit. Primul cuvânt rostit de Eva a fost chiar „mama”.

„E un copil isteț și super activ. Se joacă toată ziua, îl are companion pe Oscar, cățelul nostru. Bunica Maria este topită după Eva. Bine, n-ai cum altfel, e un copil superb”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Click! ”Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață”, a spus Elena Udrea despre relația cu tatăl fiicei sale care pare cu atât mai bună după momentele grele prin care au fost nevoiți să treacă.

Primul cuvânt al fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov a fost „mama”

Primul mesaj al lui Alexandrov de la nașterea micuței sale

„Astăzi ora 14:00, micuța Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere și a venit pe lume! Sunt un tătic fericit și avem o fetiță frumoasă și sănătoasă(se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aștept să-mi țin fetița în brațe, și le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare”
Adrian Alexandrov