Cum arată fata lui Pavel Bartoș. Tânăra tocmai a împlinit 18 ani FOTO

de: Anca Lupescu
01 02. 2022

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai longevivi și de succes prezentatori. Actorul are o carismă aparte și înveselește orice emisiune la care participă. El este discret cu viața personal, dar toată lumea îl știe drept un familist convins. Actorul de 47 de ani are acasă 3 fete cu care se mândrește și pe care le iubește enorm. Cea mai mare dintre ele a împlinit 18 ani. Eva este o frumusețe, care seamănă cu ambii părinți.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Pavel Bartoș fiicei sale

De altfel, Pavel Bartoș i-a transmis un mesaj emoționant Evei, care împlinește 18 ani. Actorul i-a transmis fetiței sale cele mai bune sfaturi de viață.

„La mulți ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te prețuiesc, te admir și tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău!

Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva, dar sunt un tătic care învață zi de zi.

Am înțeles în timp că principalele calități ale unui părinte sunt să iubească necondiționat, să comunice și să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare!

La capitolul răbdare încă mai învăț, dar învăț odată cu tine! Eva, draga lui tati, zboară, îndrăznește, visează, iubește, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poți să și greșești, nu-i nimic, important este să înveți din acele greșeli,

să mergi mai departe, să fii puternică, mai înțeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine!”, a scris Pavel Bartoș pentru fiica lui.

Ce spune actorul despre fiica lui

Actorul și soția lui, Anca, au împreună patru fiice, pe Eva, de 18 ani, Sofia, de aproape 9 ani și Rita de 14 ani.

„Eva e foarte înaltă şi foarte frumoasă. Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită…

M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare.

Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie”.