25 oct. 2024 | 12:14

Cum arăta Denise Rifai până să devină celebră. Imagini de colecție cu celebra prezentatoare TV

Monden
Cum arăta Denise Rifai până să devină celebră. Imagini de colecție cu celebra prezentatoare TV
Cum arăta Denise Rifai până să devină celebră. Imagini de colecție cu celebra prezentatoare TV

Denise Rifai este cunoscută publicului larg de ani buni, dar puțini știu cum arăta celebra prezentatoare, înainte de a-și face debutul pe sticlă. O fotografie cu ea de acum aproape 20 de ani arată cât de mult s-a schimbat vedeta de la Kanal D, de-a lungul timpului.

Imagine de colecție cu Denise Rifai în tinerețe

Denise Rifai a intrat în lumea televiziunii în urmă cu mai mulți ani, chiar dacă nu a absolvit o facultate de profil. A studiat la Academia de Studii Economice din București, însă interesul ei pentru jurnalism a apărut în timpul facultății. Cariera sa a început în radio, unde și-a dezvoltat abilitățile de comunicare, iar mai târziu a făcut pasul către micul ecran.

Primul ei contact cu televiziunea a fost la Realitatea TV. Aici, Rifai a început ca reporter de teren, acoperind o gamă largă de subiecte, de la politică la economie. S-a remarcat prin stilul său direct și întrebările incomode adresate politicienilor și personalităților publice, astfel că a ajuns în scurt timp în postura de prezentatoare și realizatoare de emisiuni.

Denise Rifai a devenit cunoscută publicului larg cu emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea TV, unde aborda teme politice și sociale într-un mod tranșant, câștigându-și o reputație de jurnalist incisiv. Emisiunea sa actuală, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, a devenit foarte populară datorită formatului unic și întrebărilor directe, care dezvăluie laturi mai puțin cunoscute ale invitaților săi.

Tatăl său nu a fost de acord cu cariera aleasă

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Denise Rifai declara că tatăl său nu și-a dorit ca ea să aleagă această carieră, dar până la urmă și-a ascultat intuiția și și-a urmat visul.

”Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, mărturisea Denise Rifai.

Cum se menține în formă

Chiar dacă se apropie de 40 de ani, silueta lui Denise Rifai nu s-a modificat deloc de când apare la televizor. Prezentatoarea TV are mare grijă la felul în care arată și acest lucru se vede atât la corp, cât și la ten. Într-un podcast în care a fost invitată în urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV a dezvăluit care este secretul ei.

”Fac mișcare, fie că asta înseamnă plimbări lungi prin parc sau alergare și mers la sală. Consider că o minte sănătoasă se menține într-un corp sănătos”, a spus vedeta Kanal D.

”Eu mănânc, de regulă, ce gătesc eu. Mâncarea este foarte importantă. În mâncare se pune energie. Femeia este important să știe, să facă și să prepare, pentru că mâncarea este energia ei”, a mai spus prezentatoarea.

Parteneri
Ce să pui sub pernă de Sfântul Dumitru. Lucrurile care aduc noroc în casă
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
Putin îi răspunde cinic lui Guterres la summitul BRICS: Trăim în familii în care se împart proprietăți și „uneori se ajunge la bătăi”
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Josep Posipal, singurul român care a câștigat Cupa Mondială. A scris istorie, dar a fost dat uitării
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
România a pierdut cea mai mare actriță: Era ca o mamă. Nimeni nu va mai fi ca ea
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
EL va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! ULTIMUL SONDAJ aduce CUTREMUR în POLITICĂ :))
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro