13 apr. 2021 | 15:30

Cum arată Dacia cu 800.000 Km la bord și fără acte pe care un român încearcă s-o vândă pe Olx

Știri generale
Cum arată Dacia cu 800.000 Km la bord și fără acte pe care un român încearcă s-o vândă pe Olx
Primul model de Dacia 1310 ieșea în 1999

Atunci când vrei să cumperi sau să vinzi o mașină trebuie să iei în calcul mai multe lucruri. Pe platformele de vânzări online de autoturisme apar tot felul de oferte. Unele dintre ele merită, altele nu. Dar când nu ai bani să-ți cumperi o mașină nouă, apelezi la cele second-hand. Numai că, și nu de puține ori, ce ți se oferă nu concordă cu realitatea. Cu toate astea numărul de oferte second hand sunt în creștere. O astfel de ofertă implică o Dacia 1310 pe injecție, regăsită de redacția Impact.ro pe Olx.

La vânzare o Dacia 1310 pe injecție din 2004

Platforme precum Olx oferă clienților diferite oportunități de achiziții a unui automobil second hand. Printre multele modele am regăsit și un model de Dacia 1310 pe injecție din 2004. Modelul a fost scos la vânzare de unul din userii platformei amintite.

Conform datelor publicate pe site, mașina are un rulaj de aproximativ 800.000 de km. Persoana care a scos la vânzare modul Dacia 1310 pe injecție, spune că dispune de un motor de 1.400 centimetri cubi. Vine din fabrică cu o cutie de viteze manuală în cinci trepte, și are un motorul pe benzină. (vezi galeria) În afară de asta, respectivul user anunță că mașina pusă la vânzare nu dispune nici de acte.

Modelul de Dacia 1310 despre care vorbim este de culoare albă. După cum se prezintă în pozele publicate nu am putea spune că este într-o stare foarte bună. Pe capota față se regăsesc pete de rugină, plus ceva urme de zgârieturi. În cazul în care vă interesează un astfel de model vă putem spune că prețul variază între 1.000 și 1.300 de lei.

Primul model de Dacia 1310 ieșea în 1999

Până la momentul 1999 la Mioveni s-au produs diferite modele de Dacia. Decizia celor de aici să scoată și un model Dacia 1310 a venit pe fondul cererii și al dezvoltării de noi tehnologii. Modelul a fost produs din 1999 și până în 2005.

Anul 2005 a fost anul când a fost produs ultimul model de Dacia 1310. Mașina s-a vândut foarte bine pe piața internă. Au existat producții și pentru export, dar Mioveniul s-a bazat mai mult pe piața internă.

Modificările exterioare erau cele mai vizibile la acest nou model. Noul model Dacia 1310 pe injecție avea faruri noi și o altă grilă. Românii au dat mașinii porecla ”Zâmbetul lui Iliescu”, Iliescu fiind președintele țării când a apărut mașina.

Bara de protecție era fabricată din plastic și avea opțional oferite lumini de ceață. În spate au fost instalate lămpi mai mari și a treia lumină de frână era disponibilă opțional.

Modelul Dacia 1310 pe injecție a început să fie comercializat și cu alte funcții de aftermarket pentru a face mașina mai atrăgătoare. Unii dealeri montau fie radio-CD player, fie blocare centrală și jante din aliaj ușor.

Dacia 1310 pe injecție dispunea de alimentarea de combustibil prin injecție într-un singur punct la un motor de 1,6 litri. Cutia de viteze era manuală cu 5 trepte și  avea suspensie independentă în față și semi-independentă pe spate. Viteza maximă a acestui model era de 142 km/h.

Din rațiuni economice oficialii de la Mioveni aveau să sisteze producția în 2005. Ulterior aveau să apară pe piață deja celebrele modele din seria Dacia Logan. Schimbarea s-a produs după preluarea fabricii de concernul Renault.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Capital.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro