Cum arăta Cristina Pucean brunetă și fără silicoane. Dansatoarea maneliștilor, imaginile pe care le-ar vrea șterse

de: Năstase Mirabela
05 05. 2020

Cu arăta Cristina Pucean înainte să treacă pragul medicilor esteticieni? Diferență maximă între atunci și acum! O mai recunoști pe Cristina Pucean, dansatoarea maneliștilor?

Cum arăta Cristina Pucean brunetă și fără silicoane. Dansatoarea maneliștilor, imaginile pe care le-ar vrea șterse

Cristina Pucean a devenit cunoscută în anul 2011, când a reușit să înnebunească pe toată lumea cu unduierile sale. I-a plăcut mereu să danseze, încă de la vârsta de 13 ani, reușind să ajungă în atenția tuturor, după ce a obținut titlul de ”Miss Piranda”. S-a întâmplat asta nu doar o dată, ci de două ori.

Au trecut anii, iar Cristina a simțit nevoia unor îmbunătățiri ale aspectului fizic. Prin urmare, nu a stat prea mult pe gânduri și a dat iama de mai multe ori la medicii esteticieni, reușind să ajungă de nerecunoscut. De la tânăra brunețică și fără forme s-a transformat într-o adevărată bombă hot blondă, cu un trup de invidiat.

Se bucură de mare succes

Cristina Pucean se bucură acum de un succes colosal, iar formele sale îi înnebunesc pe toți. În urmă cu ceva timp, frumoasa blondină a afirmat că a muncit mult pentru a-și îndeplini visul și nu a renunțat nicio clipă, mai ales când a venit vorba despre coroana ”Miss Piranda”.

„Am muncit foarte mult să ajung aici, să fiu cunoscută şi apreciată. Mult efort, nopţi nedormite. La început eram decisă să dau altei fete coroana mea, dar având în vedere că toate fetele aveau mişcările mele, trebuia tot eu să iau coroana”, a precizt ea, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, Cristina Pucean a participat și la emisiunea ”Românii au Talent„, unde a uimit juriul cu un număr de bellydance. Dansatoarea a primit patru de ”DA” din partea juriului. Cristina Pucean are vârsta de 24 de ani și se poate mândri cu o experiență de 10 ani în dans.