Cum arăta Crina Abrudan când era prezentatoare la sport. Imagini de care puţini români îşi mai aduc aminte

de: Rosu Ioana
24 11. 2023

Cunoscuta prezentatoare TV Crina Abrudan, cu o carieră de 15 ani în domeniul știrilor sportive, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se lanseze în afaceri, dar și să își mențină o imagine impecabilă. Cum reușește fosta prezentatoare să se mențină și cum s-a schimbat din perioada în care toată România o urmărea din fața televizorului?

Crina Abrudan, de la știrile din Sport la afaceri și mai mult timp pentru ea

Crina Abrudan, una dintre cele mai iubite figuri publice din România, și-a dezvăluit recent secretul pentru menținerea unei siluete de invidiat, la cei 45 de ani ai săi.

Cu o relație de lungă durată alături de Gabi Popescu, fost fotbalist, Crina Abrudan a atras atenția publicului nu doar prin parcursul său profesional, ci și prin condiția sa fizică și prin naturalețe.

Chiar dacă adoptă un stil de viață sănătos, în ceea ce privește alimentația, sportul și odihna, vedeta a dezvăluit că recurge la mici intervenții estetice pentru a-și menține frumusețea, căci fiecare dintre noi e bine să primească și un ajutor din afară.

CITEȘTE ȘI: Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu, surprinsă alături de Ronaldinho în vacanța din Dubai – FOTO

Recent, Crina Abrudan a dezvăluit că a ajuns din nou la cabinetul medicului estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul natural, de data aceasta îndreptându-și atenția către mărirea buzelor.

Ea și-a anunțat prietenii din spațiul virtual că a fost o intervenție cu un rezultat cât se poate de natural, dorind să mențină o armonie între trăsăturile feței și silueta sa, subliniind totodată și numele medicului la care a apelat.

„Renumitul doctor Iancu Morad a dezvoltat o tehnică unică de augmentare a buzelor, M Tehnique. Procedura pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor, oferind rezultate spectaculoase, feminine, dar cu aspect natural și in armonie cu restul feței.

Este un tratament complex. În concluzie, medicul Iancu Morad mi-a mărit puțin buzele.”, a mărturisit Crina Abrudan pe rețelele sale de socializare, cu puțin timp în urmă.

CITEȘTE ȘI: Crina Abrudan arată demențial la Splash! Vedete la apă. Care e secretul ei, la cei 43 de ani ai săi

Cum arăta Crina Abrudan când prezenta știrile? Ce schimbări de look a adoptat

Cunoscută inițial pentru prezența sa profesionistă și elegantă la pupitrul știrilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan s-a reinventat în ochii publicului, iar odată cu participarea sa la „Survivor România’ 2023 a uimit o țară întreagă.

Astfel, vedeta în vârstă de 45 de ani a atras din nou atenția românilor prin transformarea fizică uimitoare și adoptarea unui stil îndrăzneț și sexy. După ce a părăsit lumea televiziunii și și-a deschis propriul business, Crina Abrudan și-a făcut curaj să exploreze și să experimenteze mai mult cu imaginea sa și aptitudinile sale.

De la o prezență discretă și impecabilă la pupitrul știrilor (vezi galeria foto) , vedeta s-a schimbat într-o persoană matură care emană încredere și feminitate. Ea a participat și „Survivor România 2023” având șansă unică de a-și demonstra abilitățile într-un mediu extrem, dar și pentru a-și arăta latura sa aventuroasă.

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Crina Abrudan prima dată când a ieșit de la Survivor. A rămas cu acest obicei, după emisiunea de la PRO TV: „Nu cred că o să ajung la saturație!” VIDEO EXCLUSIV