Cum arată casa lui Dan Dincă. Socrul acestuia face dezvăluiri șocante. Ce i-a făcut monstrul din Caracal propriului nepot

Cum arată casa lui Dan Dincă. Socrul acestuia face dezvăluiri șocante. Ce i-a făcut monstrul din Caracal propriului nepot
Cum arată lui Dan Dincă? Socrul lui face dezvăluiri șocante despre mostrul din Caracal

Socrul lui Dan Dincă vine cu acuzații șocante la adresa socrului mic. Ce i-a făcut principalul suspect în cazul Caracal propriului nepot? Nimeni nu se aștepta la una ca asta.

Socrul lui Dan Dincă, dezvăluiri șocante despre monstrul din Caracal

Poliția a ajuns în cele din urmă și la Deveselu, satul cu scut antirachetă, loc în care a venit țintă la casa unde locuiește din când în când Dan Dincă. Anchetatorii au descins și la casa unde locuiește fiul cel mare al monstrului din Caracal, casă care aparține de drept socrului lui Dan, Marin Stănoiu. Dan este căsătorit și are trei copii cu soția lui Alina: o fetiță de 1 an și jumătate și doi băieți, unul în vârstă de 8 ani și altul de 18 ani.

Toată familia locuiește în Italia de ani buni, iar pe meleaguri ajung destul de rar. Vecinii sunt cei care aduc din nou informații extrem de utile anchetei. După ce au susținut că Dan ar fi fost acuzat în urmă cu mulți ani de viol, iar că Dincă ar fi fost cel care l-ar fi scăpat de închisoare, susțin că cel din urmă nu s-a comportat deloc bine cu unul din nepoți. Când reușeau totuși să vină în România, familia fiului lui Dincă nu stătea mult și nici nu saluta pe nimeni.

Casa socrului lui Dan Dincă Sursa Foto: libertatea.ro
Casa socrului lui Dan Dincă
Sursa Foto: libertatea.ro

 Ce realație avea Gheorghe cu unul din nepoți?

“Venea pentru afacerile lor, cu fiare sau mai știu eu cu ce. L-am întrebat odată pe nepotul lui cel mic de ce nu merge și la bunicul de la Caracal. Mi-a răspuns că nu-i place acolo, că bunicul e bruto, a povestit o femeie de 70 de ani, vecină cu socrul lui Dan.

„Da, mai beau uneori, de singurătate. Dar nu fac scandal, ce vină am eu că le latră câinii? Stau singur aici și mai vine băiatul, ginerele, să-mi aducă una, alta. El stă la Arad, muncește acolo, în construcții”
Marin Stănoiu (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI