Cum arată casa de lux a lui Dani Oțil. Vedeta de la Antena 1 a prezentat în premieră ce facilități există

Cum arată casa de lux a lui Dani Oțil. Vedeta de la Antena 1 a prezentat în premieră ce facilități există
Dani Oțil și-a prezentat locuința

Dani Oțil se bucură de o locuință cu adevărat impresionantă. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a decis să le prezinte fanilor casa de lux ce ar trezi invidia oricui își dorește să aibă parte de un cămin primitor, cu toate facilitățile incluse.

Unde locuiește Dani Oțil, de fapt. Casa pe care o deține este senzațională

Dani Oțil se mândrește cu o casă pe pământ cu două etaje, situată în zona Corbeanca din Capitală. Chiar dacă suprafața nu este neapărat una mare, prezentatorul este bucuros pentru alegerea făcută, mai ales pentru că toate detaliile au fost puse la punct de el, cu puțin ajutor din partea Gabrielei Prisăcariu.

„Măslin de 200 de ani, a fost cadou pentru nuntă din partea colegilor mei de la Neața. Eu sunt Dani Oțil, mă știți probabil de la Neața, apar de ceva timp la televizor, dar asta nu am mai făcut niciodată.

Rugat de prieteni și de voi, am zis să vă arăt o părticică din locul în care trăiesc.

Casa asta e făcută acum mai bine de 10 ani, stau în ea de mai bine de 10 ani, în mare parte după ideile mele, cu un pic de ajutor din partea soției.

Casa este oarecum desenată de mine, interiorul este un pic schimbat. Sunt multe elemente pe care eu le-am modificat. Pur și simplu, am venit în casă când era semi amenajată, dar nu se putea locui în ea, gresia era veche, urâtă.

N-a locuit nimeni înaintea mea aici, dar s-au deteriorat lucrurile ăstea tocmai pentru că n-a fost locuită.”, a transmis Dani Oțil pentru Lovedeco.ro.

Ce facilități are casa pe care o deține Dani Oțil. Mulți doar visează la așa ceva

Alegerile pe care le-a făcut Dani Oțil în urmă cu 10 ani cu privire la mobilier au fost unele extrem de bune. Mai exact, vedeta de la Antena 1 a explicat că are câteva elemente, precum canapeaua, o masă din lemn masiv și o măsuță de cafea, ce au demonstrat că sunt extrem de rezistente.

Mai mult, acesta a recunoscut că invitații mai înstăriți ce îi trec pragul casei sunt mereu interesați de mobilierul ales cu mare grijă pentru a trece testul timpului. Dani Oțil a făcut și câteva schimbări în locuință, mai ales pentru că se pregătește să devină tătic.

Mai exact, el a reamenajat subsolul construit pentru a fi un cinematograf pentru doi într-o cameră de gaming, ținând cont că primele alegeri făcute erau pentru a cuceri diferite domnișoare, dar, în timp, statutul său a fost schimbat.  De asemenea, camera bebelușului a fost pusă la punct.

Singura încăpere ce era goală în casa lui Dani Oțil a fost amenajată cu un fotoliu comod pentru alăptat, masă pentru înfășat, dar și un pătuț comod. Pereții au fost îmbrăcați cu un taped inedit, totul pentru ca această cameră să fie perfectă pentru copilul ce o să vină pe lume curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI