Cum arată casa Andreei Marin pentru sărbătorile de iarnă. Vedeta TV s-a ocupat în cel mai mic detaliu

Cum arată casa Andreei Marin pentru sărbătorile de iarnă. Vedeta TV s-a ocupat în cel mai mic detaliu
Cum arata casa Andreei Marin

Andreea Marin se pregătește de venirea Crăciunului. Astfel că prezentatoarea de la TVR 1 și-a îmbrăcat casa ca de sărbătoare. Aceasta a postat o serie de imagini superbe pe contul ei de Instagram, făcând și declarații emoționante.

Cum arată casa Andreei Marin pentru sărbătorile de iarnă

Andreea Marin păstrează tradiția sărbătorilor de iarnă, astfel că și-a împodobit casa cu globulețe, ornamente de Crăciun, spunând că fiecare globuleț reprezintă pentru ea o poveste, ani care au trecut.

”In fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele si a celor dragi.

Andreea Marin va petrece sărbătorile de iarnă și alături de iubitul ei

Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu, iar el impodobea aleea și intrarea în casă. Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an…

Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoși, cu iubire și credință. Vă îmbrățișez cu inima!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Pe lângă venirea Crăciunului, Andreea Marin are și mai multe motive de sărbătoare. Astfel că pe data de 22, Andreea își sărbătorește ziua de naștere, iar cu o săptămână mai devreme, adică pe 15 decembrie, fiica sa, Violeta, împlinește 13 ani. Va o lună plină pentru apropiații familiei ei. În plus, aceasta își va petrece sărbătorile de iarnă și în compania iubitului ei, Adrian Brâncoveanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI