Cum arată casa Anamariei Prodan: valorează 1 milion de euro, are 5 etaje, iar luxul te copleșește FOTO

de: Andrei Simion
16 10. 2024

Anamaria Prodan, de altfel extrem de cunoscută de opinia publică, trăiește o viață de lux, iar imaginile apărute pe rețelele de socializare dovedesc asta cu prisosință. Conform unei recente postări, fanii au aflat cum arată casa Anamariei Prodan care valorează 1 milion de euro, are 5 etaje, iar luxul te copleșește.

Anamaria Prodan, printre bogații României

Numele vedetei Anamaria Prodan a devenit cunoscut prin prisma implicării sale în fotbalul românesc, fiind singura femeie agent sportiv al unor jucători de fotbal. În 2021, conform unor informații, averea ei se ridica la aproximativ 40 de milioane de euro, dar cea mai mare parte a banilor îi vin din afacerile imobiliare pe care le deține și la această oră.

Imagini cu Anamaria Prodan pe care toată lumea le-a uitat. Cât de schimbată era vedeta în tinerețe, diferența e radicală

După divorțul și scandalul mediatic cu fostul partener de viață, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a văzut mai departe de carieră, afaceri și copii, iar cele mai recente zvonuri spun că ar fi acceptat propunerea în căsătorie a actualului iubit, Ronald Gravil.

„La ce om minunat este, da, aș accepta dacă m-ar cere! La ce om minunat este mă întreb cum există un bărbat atât de minunat și să îmi spună:

Dacă eu cu tine vom fi vreodată soț și soție, cum aș putea să stai tu copiii acasă și eu să îmi fac amantă. Să iau banii și să îi trimit. Eu din momentul ăla mi-am pierdut demnitatea de bărbat.

Eu nu mai pot să apar în ochii nimănui. Nici ai mamei mele și nici ai familiei mele.”, declara vedeta despre actualul iubit.

Cum arată casa Anamariei Prodan

Dar, deși multă lume a încercat să afle mai multe picanterii despre actuala sa relație, cele mai recente imagini apărute pe rețelele de socializare au scos la lumină cum arată casa Anamariei Prodan.

Vila, care are 5 etaje, iar luxul te copleșește, este situată în Snagov, impresionează de la prima vedere, iar interiorul acesteia este unul spectaculos, plin de lux și opulență. (vezi galeria)

Cu o sufragerie extrem de mare și cu mobilier vechi, impresionează de la primul moment, iar așa cum spunea chiar Anamaria Prodan, vila costă, cu tot ceea ce se află în interior, aproape 1 milion de euro.

Pe lângă restul casei, vedeta avea să le arate fanilor și beciul casei, o adevărată cramă, plină de sticle de vin extrem de bun, dar și extrem de scump, după cum spune chiar ea.

Din poveștile vedetei a mai reieșit că la vila în care locuiește acum s-a lucrat mai mult de 6 luni de zile, având în vedere că au fost multe transformări de făcut, și dorite de Anamaria Prodan.

„Mi-e frică de fiecare om care se apropie de mine”

Deși implicată într-o nouă relație, cu Ronald Gravil, Anamaria Prodan încă mai are probleme de rezolvat, după despărțirea și divorțul de Laurențiu Reghecampf, recunoscând în cele din urmă că „Mi-e frică de fiecare om care se apropie de mine”.

„Dacă un om este drăguț cu mine, mi-e frică de faptul că s-ar putea întâmpla ceva. Prin ce șocuri am trecut, am zis că Dumnezeu m-a pus la scaunul electric.

Ce am descoperit în urma plecării lui Laurențiu m-a îngrozit. Nu am putut să cred vreodată că mașinile noastre sunt vândute și mi-a venit cu poze că era să moară. Eu eram cu mama plecată. A spus că a avut accident și dauna este totală. Iar banii erau trimiși unde erau trimiși.

Oferea suport pentru familia sa din contul nostru. Îl întrebam dacă mai poate recupera banii de la femeia asta”, a mai spus Anamaria Prodan.

Dacă va accepta sau nu cererea în căsătorie, și dacă-și va reface viața alături de noul partener, rămâne de văzut. Ceea ce este cer, însă, este faptul că Anamaria Prodan nu-și refuză nimic și își face toate dorințele.