Cum arăta Carmen Iohannis în adolescenţă. Imagini puţin cunoscute cu soţia preşedintelui. Foto

Cum arăta Carmen Iohannis în adolescenţă. Imagini puţin cunoscute cu soţia preşedintelui. Foto
Cum arăta Carmen Iohannis în tinerețe?

Carmen Iohannis este de ani buni în atenția presei. Aceasta a avut de-a lungul timpului apariții memorabile și a dat tonul unor vestimentații elegante, cochete, dar și cu mult curaj. Prima Doamnă a României este lăudată de cele mai multe ori pentru modul în care se menține și a fost apreciată chiar și de presa internațională pentru ținutele purtate. Puțini știu însă cum arăta soția președintelui României în adolescență.

Cum arăta Carmen Iohannis în adolescență: imagini incredibile

Partenera președintelui României este în atenția presei prin aparițiile sale memorabile. Aceasta a dat mereu dovadă de eleganță și de curaj prin piesele vestimentare alese. Carmen Iohannis a fost apreciată chiar și de presa internațională pentru ținutele purtate la anumite evenimente.

Cei mai mulți au observat că Prima Doamnă se menține incredibil și are o talie impecabilă. Aceasta este suplă și nu se sfiește niciodată să poarte rochii mulate care să aducă acest lucru în evidență.

De asemenea, cea din urmă nu evită nici să își arate picioarele. În tinerețe, soția lui Klaus Iohannis alegea piese vestimentare mai lejere și purta părul natural și mai lung decât este acum.

Detalii din viața Primei Doamne

Carmen Lăzărucă s-a născut într-o familie înstărită de catolici din satul Sântu, județul Mureș. Tatăl acesteia era de meserie blănar, lucru care îl ajuta să aducă mulți bani în casă la acele vremuri.

Carmen Iohannis a luat cursuri de balet încă din primii ani de viață, cel mai probabil acesta fiind motivul pentru care Prima Doamnă și-a păstrat silueta impecabilă și la această vârstă. Cea din urmă a renunțat la pasiunea sa și și-a continuat studiile pentru a ajunge profesor.

,,Chimia dintre noi depășește orice descriere”

La doar 22 de ani Carmen Iohannis l-a întâlnit pe cel care îi este și acum partener de viață. Înainte de devină Prima Doamnă a României, Carmen a lucrat ca profesor la Agnita și Sibiu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1989, după 7 ani de relație.

„Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească şi asta s-a întâmplat cu mine şi cu soţia mea”, povesteşte Klaus Iohannis în cartea autobiografică lansată în campania electorală.

,,A contat faptul că soţia mea este româncă. Asta dovedeşte că eu aici mă simt acasă şi că nu fac parte dintr-o elită sau etnie exclusivistă, ci că fac parte din acest popor. Adevărata mea dragoste a venit mult mai târziu, este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu. Adevărata mea dragoste este soţia mea Carmen

Urmăriți Playtech.ro și pe