Cum arată apartamentul din București de peste 5 milioane de euro, de vânzare pe OLX. Doar locul de parcare este 50.000 de euro FOTO

de: Anca Lupescu
12 12. 2023

Într-o perioadă în care mulți români abia își duc traiul de pe o zi pe alta, iar mâncarea și facturile se scumpesc de la o lună la alta, o ofertă de pe OLX a atras atenția tuturor. Un apartament din București se vinde cu nu mai puțin de 5 milioane și jumătate de euro. Ce-i drept, apartamentul are o suprafață impresionantă și 7 dormitoare.

Apartamentul de 5 milioane și jumătate de euro din București. Ce suprafață are

Anunțul a atras privirile curioșilor, mulți accesându-l doar ca să vadă cum arată o astfel de locuință de lux. Pentru început, anunțul spune că este vorba despre un penthouse în Herăstrău, care are un living și șapte dormitoare.

Vezi și: Țara din Europa unde s-a prăbușit piața imobiliară. Apartamentele sunt la cele mai mici prețuri, urmează și România?

Suprafața este de 547 de metri pătrați, are opt camere și este situat la etajul 12. Dispune de încălzire centralizată. Imobilul de locuințe se află în zona de nord a Capitalei și a fost finalizat în anul 2022. 

Anunțul spune că suprafața construită este de 694 de metri pătrați, iar terasele ocupă 255 de metri pătrați. În total, suprafața construită totală este de 949 de metri pătrați, dintre care 547 mp suprafață utilă. 

Penthouse-ul dispune de călătorie, dressing-uri, terasă uriașă și balcoane, iar la subsol există adăposturi de protecție civilă pentru locuitorii blocului.

Totodată, doritorii trebuie să știe că întreaga compartimentare a penthouse-ului a fost făcută cu ziduri de rigips și există izolație fonică, pe ambele părți fiind aplicate trei straturi de plăci de rigips.

Prețul penthouse-ului este pentru apartament la alb și gri, nemobilat și neutilat. Are 8 băi cu lavoar, wc, bideu, cabină de duș și cadă, iar întreaga locuință are încălzire prin pardoseală. 

Vezi și: Garsonieră de 16 mp, scoasă la vânzare cu o sumă uriaşă, în Cluj-Napoca. Toaleta se află în dulap

De asemenea, anunțul specifică faptul că fotografiile din anunț sunt cu titlu de prezentare. 

Cât costă un loc de parcare

La cinci milioane și jumătate de euro, penthouse-ul din Herăstrău nu vine cu loc de parcare inclus. În anunț se specifică faptul că există utilități precum apă curentă, canalizare, electricitate, gaze naturale, contorizare separată pentru apă rece, gaze și electricitate.

Vezi și: Cum arată garsoniera de 9 mp pentru care dai 650 de euro pe lună. Motivul pentru care preţul chiriei e atât de mare

Totuși, cei care vor să locuiască aici nu au loc de parcare și trebuie să îl achiziționeze. Un astfel de loc de parcare la subsol se vinde cu 50.000 de euro + TVA.

Imaginile din anunț sunt randări și sunt cu titlu de prezentare, menționează anunțul. Penthouse-ul se vinde complet nemobilat și neutilat, așa că „fericiții proprietari” vor fi nevoiți să mai investească alte sute de mii de euro în tot ce înseamnă electronice, electrocasnice, mobilă, etc.