Cum arăta Antonia înainte să devină o celebritate. Detaliul care a transformat-o în cea mai frumoasă cântăreaţă din România

de: Ioana Bucur
09 10. 2023

Acum, nu mai are nevoie de nicio prezentare, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din showbiz, însă puțini își amintesc cum arăta Antonia înainte să devină o celebritate. A trecut mai bine de un deceniu de la prima sa apariție în platoul unei emisiuni TV.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz

Antonia este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi din țară. De fapt, mulți ar spune că este chiar cea mai frumoasă. De când s-a lansat în muzică, a reușit să își construiască o carieră de admirat, la care mulți muzicieni la început de drum visează. Piesele lansate de ea devin hituri, se bucură de un succes uriaș la publicul din România.

Astăzi, nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiecare apariție a sa stârnește un val de admirație și complimente, însă puțini își amintesc cum arăta Antonia înainte să devină o celebritate.

Cum arăta Antonia înainte să devină o celebritate

Într-una dintre primele sale apariții pe micul ecran, în platoul unei emisiuni TV, superba brunetă arăta destul de diferit. În 2009, Antonia era invitată la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a-și promova primul hit din carieră, piesa „Roses on Fire”.

Cu părul lung, lăsat liber și creț, o pereche de blugi, o bluză asimetrică și o pereche de pantofi cu toc în picioare, Antonia avea, la acea vreme, un stil vestimentar cu totul diferit, așa cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus. Privirea pătrunzătoare și zâmbetul larg i-au rămas neschimbate, detaliile ce au ajutat-o să fie considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Te-ar putea interesa și: Antonia și-a etalat, din nou, silueta perfectă pe rețelele sociale. Detaliul inedit observat de fani VIDEO

Cele trei reguli de la care nu se abate niciodată

Un an mai târziu, a devenit mamă, făcând un pas în spate în ceea ce privește cariera muzicală. A revenit însă în forță, cu un look nou, reușind să se impună în industrie ca una dintre cele mai talentate soliste.

Antonia a dezvăluit care sunt cele trei reguli de la care nu se abate, când vine vorba despre rutina de îngrijire, sfaturi pe care le-a învățat de la mama sa: „Mama m-a învățat ca de fiecare dată să mă demachiez, indiferent cât aș fi de obosită, să beau multă apă și să folosesc tot timpul cremă hidratantă”.

Te-ar putea interesa și: Antonia și Alex Velea, criticați dur pentru felul în care și-au îmbrăcat copiii în prima zi de școală: ”Au luat hainele lui taică-su?” VIDEO