Cum arăta Andreea Bănică pe vremea când cânta în trupa Exotic. Cântăreaţa s-a schimbat destul de mult. Foto

de: Bișinicu Andreea
30 12. 2022

Este una dintre cele mai titrate și talentate ale României, cu o voce impresionantă și o carieră de mai bine de 20 de ani în industria muzicală autohtonă. Cum arăta Andreea Bănică în anii 2000, pe vremea când era solista trupei Exotic. Imaginile îți vor crea nostalgii.

O mai ții minte pe Andreea Bănică în trupa Exotic?

Andreea Bănică, 44 de ani, nu are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele mai bune voci ale României.

Numele artistei este sinonim cu atribute precum profesionalism, seriozitate, dedicare, frumusețe, ambiție și talent, având o carieră impresionantă de mai bine de 20 de ani în showbizul românesc.

Fosta solistă a trupelor Exotic și Blondy a muncit din greu, încă din adolescență, pentru a deveni un nume sonor în muzica autohtonă.

Anii au trecut, iar astăzi Andreea Bănică este o femeie realizată, un artist complet și un om împlinit pe toate planurile, bucurându-se de o familie fericită și unită alături de soțul ei, Lucian Mitea, și cei doi copii ai lor, Sofia și Noah.

În anii 2000, Andreea Bănică făcea furori cu trupa Exotic, alături de colegele ei, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu. Piese precum „Un sărut”, „Uită-mă”, „Sexxy”, „Dulce și amară” răsunau la toate radiourile din țară.

Citește și Împăcare surpriză în showbizul românesc. Andreea Bănică a făcut anunțul neașteptat 

Andreea Bănică, despre presupusele operații estetice

După modelul celebrei trupe Destiny’s Child, o blondă, o brunetă și o roșcată făceau senzație în România, cu aparițiile lor strălucitoare, piesele antrenante și ținutele mulate și scurte, care puneau pe jar întreaga suflare masculină.

Ulterior, trupa s-a desființat, iar Andreea Bănică a început să cânte alături de Cristina Rus, cele două punând bazele trupei Blondy. După separarea lor, Andreea Bănică și-a continuat o carieră solo de succes.

Anii au trecut, iar transformarea blondinei a fost incredibilă, cântăreața arătând fenomenal la vârsta de 44 de ani. Andreea Bănică are un trup de invidiat și o siluetă la care râvnesc foarte multe femei.

De-a lungul timpului, cârcotașii au criticat-o pe frumoasa vedetă, acuzând-o că ar fi apelat la ajutorul bisturiului și la mici retușuri estetice pentru a avea imaginea de păpușă pe care o afișează de câteva decade încoace.

Sătulă de asemenea speculații, Andreea Bănică a rupt tăcerea asupra acestui subiect, asigurându-și criticii că nu a apelat, niciodată, la vreo operație estetică, pentru a-și schimba felul în care arată.

Citește și Andreea Bănică, exces de furie pe internet. A fost, însă, imediat taxată de internauţi: „N-am ce să fac dacă v-a deranjat”