Cum arată Adrian Minune după ce a slăbit 15 kilograme: ”Am întinerit cu 10 ani”

de: Violeta Badea
23 09. 2024

Adrian Minune, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din România, se pregătește să împlinească 50 de ani pe 24 septembrie, iar recent a dezvăluit că a trecut printr-o transformare impresionantă. Artistul a reușit să slăbească 15 kilograme în ultimele șase luni, o schimbare care l-a făcut să se simtă mai bine din toate punctele de vedere. Iată cum arată în prezent cântărețul!

Adrian Minune a topit 15 kilograme. Cum arată acum artistul

Recent invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adrian Minune a explicat că motivația principală pentru a slăbi a venit din problemele legate de somn.

”Am slăbit 14-15 kilograme, fiindcă îmi era greu cu somnul. Am vrut să mai slăbesc, dar nu am reușit”, a mărturisit cântărețul.

Deși nu și-a schimbat drastic dieta, artistul a observat că acum nu mai poate mânca atât de mult ca înainte: ”Mănânc ce mâncam și înainte, dar nu mai pot atât de mult.”

Fără cele 15 kilograme, artistul se simte mai tânăr și se bucură de o stare de sănătate mult îmbunătățită. Totuși, Adrian Minune păstrează o doză de umor în fața criticilor: ”Unii spun că atunci când eram mai gras aveam mai mult talent.”

Cântărețul a vorbit despre problemele din familia sa

În cadrul emisiunii de la Pro TV, Adrian Minune a dorit să clarifice și zvonurile legate de viața personală a fiicelor sale. În ultima vreme, presa a scris că Adriana Simionescu și Karmen Minune ar divorța de partenerii lor. Care este, de fapt, adevărul?

”Fetele mele sunt bine. Nu există niciun divorț”, a subliniat artistul, adăugând ”Și dacă ar exista, nu cred că foile țin oamenii”, a spus el, făcând aluzie la faptul că actele nu sunt cele care mențin o relație, ci dragostea și înțelegerea reciprocă.

Tot în show-ul prezentat de Cătălin Măruță, Adrian Minune și-a exprimat dorința ca, după vârsta de 50 de ani, să se concentreze mai mult pe el însuși și să se bucure de viață după ce a muncit intens de-a lungul carierei sale de succes.

Citește și Karmen Simionescu divorțează de Bogdan Căplescu. Fiica lui Adrian Minune a anunțat despărțirea: „Am decis să mergem pe drumuri separate”!

Ce tatuaj și-a făcut interpretul de manele

Un alt moment important din viața artistului a fost decizia de a-și face primul tatuaj. Adrian Minune a povestit că și-a tatuat pe spate o imagine cu Iisus Hristos și o scară care îl arată rugându-se, un simbol al credinței și al spiritualității sale.

”Nu am povestit la nimeni. Prima dată au venit îngerii și apoi a venit Dumnezeu. El a vorbit cu mine ceva, dar nu mai știu exact ce mi-a spus”, a declarat artistul despre o experiență spirituală care l-a marcat acum doi ani.

Adrian Minune crede că această experiență i-a schimbat viața și modul de a gândi, devenind mai atent la semnele din jurul său.

”Am fost credincios întotdeauna, cred în bunul Dumnezeu. Acum sunt mai atent, cu toate că știu că am multe greșeli”, a recunoscut el cu modestie.

Adrian Minune va sărbători vârsta de 50 de ani cu un concert special pe 23 septembrie la Berăria H, unde vor urca pe scenă și alți artiști cunoscuți, precum Vali Vijelie, Bogdan DLP și Tzancă Uraganu. Evenimentul promite să fie un adevărat spectacol pentru fanii genului.

Citește și Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă de patronul unui club: “Doar dedicații și lălăieli. Nu îmi mai dădeam seama dacă mai cântă omul”!