Cum arată Adelina Pestrițu fără strop de machiaj. De la ce fotografie a pornit controversa

de: Ana Chivu
23 03. 2020

Adelina Pestrițu a fost provocată de fanii ei să se demachieze. Majoritatea doamnelor și domnișoarelor au fost extrem de curioase cum arată tenul vedetei fără machiaj sau diverse filtre. Ce spun aceștia despre curajul brunetei și despre ritualul său de îndepărtare a make-up-ului?

Cum arată Adelina Pestrițu fără machiaj?

Toate doamnele și domnișoarele care o urmăresc pe rețelele de socializare sunt uimite de cât de bine arată tenul Adelinei. Bruneta le-a satisfăcut curiozitățile și le-a arătat, în cadrul unui video de pe canalul său personal de YouTube, care este ritualul ei. Desigur că pielea este mai pretențioasă, iar doamnele știu că nu este de ajuns să folosești o simplă cremă. Ade are o adevărată gamă de produse pe care le folosește după ce se demachiază complet. Fosta prezentatoare de televiziune are 33 de ani, este o mămică tânără, dar arată ca o adolescentă. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare îi spun des că a exagerat cu dietele, astfel că o încurajează să mărească porțiile, dar tot o adoră și abia așteaptă poveștile și sfaturile sale. „Nu știu de ce te machiezi, nu este nevoie…arăți superb natural”, a fost unul din comentariile primite de vedetă.

„Mare controversă și cu machiajul ăsta.? M-ați provocat să-l îndepărtez și să fac un video, iar eu v-am respectat dorința! Machiajul este doar o forma de a ne accentua trăsăturile. În consecință vă spun că nu am nicio problemă în a mă expune complet demachiată? Pentru a viziona video, dați click pe link-ul din BIO ?? Vă pupă, Eda! ?
#challengeaccepted #youtube #video”
Adelina Pestrițu

Cum arată Adelina Pestrițu fără pic de machiaj?

EDA – 8 trucuri pentru un ten curat

1. Îmi spăl tenul doar cu apă rece
2. Folosesc atât cremă de zi, cât și cremă de seară
3. NU ADORM NICIODATĂ MACHIATĂ!
4. Mă demachiez în 3 pași
5. Îmi masez pielea în fiecare dimineață
6. Folosesc doar produse cosmetice de calitate
7. Încerc să mă machiez cât mai puțin
8. Îmi fac o mască cu ou și miere