26 mart. 2024 | 15:28

Cum arată acum Vulpiţa. Făcea furori la TV, acum câţiva ani. Fosta soţie a lui Viorel Stegaru s-a întors în ţară

Monden
Cum arată acum Vulpiţa. Făcea furori la TV, acum câţiva ani. Fosta soţie a lui Viorel Stegaru s-a întors în ţară
Cum arată acum Vulpița

Vulpița a plecat peste hotare la începutul lunii februarie, mai exact în Germania, dar recent s-a întors acasă. Tânăra din Blăgești apărea pe micile ecrane în fiecare zi în urmă cu câțiva ani. Ce mai face acum, aflați în rândurile următoare.

Unde locuiește și ce face acum Vulpița

Au trecut luni de zile de când Vulpița și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit în timp ce ea era gravidă cu cel de-al treilea copil, pe care fostul soț avea suspiciuni că, de fapt, nu este al lui.

Veronica a luat decizia de a pleca din casa de la Blăgești, iar de-a lungul timpului a fost subiectul unor critici severe, multă lume spunând că și-a abandonat familia.

Vulpița a început o nouă relație, iar ceilalți doi copii au rămas în custodia lui Viorel. Cu toate acestea, nici noua relație nu a durat mult, deoarece el și-a găsit dragostea în brațele altei femei.

Tânăra din Vaslui a luat-o din nou de la capăt, dar de data aceasta a plecat în Germania, în Berlin. A plecat în luna februarie, dar deja s-a întors acasă, în România și locuiește tot în Blăgești. A postat o poză pe rețelele de socializare și spune că stă cu familia ei.

„Înapoi acasă. Bine sunt, cu sora și fratele la mama și tata. Poza e de la frate, eu nu știam că face”, a scris Vulpița, pe Instagram.

Cum arată Vulpița acum și ce face

Cum arată Vulpița acum și ce face

Mirela Vaida, părerea ei sinceră despre Vulpița și Viorel

De-a lungul anilor, Mirela Vaida a prezentat emisiunea Acces Direct și a avut parte de diferite personaje care eu ajuns pe platoul de la Antena. Printre cele mai celebri se numără Vulpița și Viorel.

Invitată în cadrul emisiunii online „Gând la gând cu Teo”, Mirela Vaida a vorbit despre cei doi și ce a simțit despre celebrul cuplu. Vulpița și Viorel au fost criticați de o țară întreagă, iar Mirela mărturisește că singurul sentiment pe care l-a avut față de cei doi a fost milă.

„Sentimentele mele reale au fost și le-am spus și atunci, pentru că a fost mult hate pe Vulpița (…) Eu am avut un sentiment de milă, și-ți spun de ce: pentru că noi râdem de niște personaje care ele nu sunt inventate, ele există.

Și nu sunt doar Vulpița și Viorel, cred că sunt vreo 40% din mulți români care nu au acces la educație, la un loc de muncă, la o perspectivă – nu, și atunci ce te aștepți?”, a precizat Mirela Vaida.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Românii, striviți de prețuri. Un obicei banal a devenit un lux
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro