Cum arată acum solistul de la Bosquito. Cântărețul s-a schimbat radical în ultimii 10 ani

Radu Almășan, la 20 ani de la debutul Bosquito

Cine nu a dansat pe ritmurile latino cântate de Bosquito, măcar odată. Radu Almășan și trupa sa, au făcut istorie în muzica românească, prin prospețimea și soundul lor inconfundabil. Au trecut mai bine de 20 ani de la debutul lui Radu Almășan și trupa Bosquito. Multe lucruri s-au schimbat în viața fiecăruia, iar altele au rămas la fel.

Radu Almășan, la 20 ani de la debutul Bosquito

După debutul fulminant al trupei și succesul de casă făcut de băieții de la Bosquito, a venit un moment în care au dispărut de pe scenele românești. A fost momentul plecării lui Radu Almășan în America, unde vroia să-și aprofundeze studiile muzicale și să vină cu ceva fresh. Experiența americană la schimbat pe Radu Almășan, iar la întoarcerea în țară acest lucru s-a văzut în noile compoziții. Concertele Bosquito erau altfel acum, poate ceva mai mature.

Lucrurile, din păcate, nu au mai fost ca la debut, iar trupa, ușor, ușor, s-a retras, concertele fiind din ce în ce mai puține. Într-un interviu Radu Almășan recunoștea că ajunseseră să cânte pe la nunți și botezuri. În 2012 Radu Almășan divorța de soția sa, Delia, iubita sa din liceu. La acel moment Radu era în România, iar Delia în America.

Fanii, care-l știau pe Radu Almășan un tânăr cu plete și plin de viață, acum l-au putut vedea schimbat total. Cu ceva kilograme în plus, cu ceva barbă, și mai îmbătrânit, Radu a ajuns la maturitate, sau cel puțin așa spune el.

Pe plan personal lucrurile se pare că merg bine, având în vedere că este pe cale să se recăsătorească. Au trecut opt ani de la divorț, iar noua sa iubită ar fi spus da. Radu Almășan, ajuns deja la 40 de ani, își dorește o familie, alături de Melania Ștefania, noua sa iubită, iar asta este pe cale să se întâmple, în curând.

Ce a însemnat Bosquito

În urmă cu aproape 20 de ani lumea muzicală românească era luată pe sus de un nou proiect, cu tentă latino, Bosquito. Tineri, dornici de afirmare, cei patru componenți ai trupei aveau să spargă topurile muzicale românești. Veniți din Brașov cu poftă de viață și de muzică, Radu Almășan și compania au reușit să se afirme repede. Cu stilul lor de fusion rock latin, băieții au câștigat repede sufletele fanelor și nu numai.

”Când am debutat eu nu erau foarte multe exemple de succes prin industria muzicală de la noi. Era ideea aceea că dacă vrei să faci muzică, mai bine să fie un hobby pe lângă o facultate serioasă. Lumea nu credea că poţi să trăieşti din artă, să ai un trai de viaţă decent. La 20 de ani e perioada petrecerilor, de-asta şi primele noastre piese erau despre asta, dar am avut şi câteva melodii diferite, însă nu au fost foarte promovate.

Noi nu am vrut să punem accent pe vieţile noastre personale, suntem destul de discreţi în privinţa asta. Preferăm să ne promovăm muzica şi am făcut foarte bine asta, pentru că suntem singura formaţie din România, care a plecat şapte ani de zile. Suntem o trupă foarte fericită pentru că a avut fani. Ce formaţie mai poate să dispară astăzi şi să se întoarcă peste şapte ani şi să mai aibă încă fani? ”, declara Radu Almășan cu ceva timp în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI