Cum arată acum și cu ce se ocupă Susan Boyle. Numărul ei de la Britain’s Got Talent a cucerit o lume întreagă

Vezi marea transformare a lui Susan Boyle

Au trecut unsprezece ani de când a uimit o lume întreagă cu vocea ei, iar astăzi împlinește vârsta de 59 de ani. Iată cum arată acum Susan Boyle, revelaţia de la „Britain’s Got Talent“, și cu ce se ocupă în prezent.

Cum arăta și cu ce se ocupa Susan

Cu toate că a așteptat aproape o viață ca talentul său să fie descoperit, lui Susan nu i-a lipsit însă curajul să urce pe scenă și să cânte chiar înainte de a împlini 48 de ani. Aceasta s-a făcut remarcată cu piesa I Dreamed a Dream,  și a impresionat nu numai juriul „Britain’s Got Talent“, cât și o lume întreagă.

Până să participe la show-ul de talente, femeia a mai cântat doar în corul bisericii romano-catolice din Blackburn. Având un suflet mare, Susan Boyle avea grijă de persoanele vârstnice ale parohiei și lua parte la activităţile organizate de biserică.

Prestația ei a fost una uluitoare, contrastul dintre aspectul fizic neîngrijit al femeii și vocea sa de mezzosoprană, spunându-și cuvântul. Deși nu a câștigat concursul, Susan Boyle rămâne, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute concurente din istoria a show-ului de talente americane.

Viața i s-a schimbat total

După apariția spectaculoasă de la „Britain’s Got Talent“, viața lui Susan Boyle a luat o cu totul altă întorsătură. O mare parte din banii pe care i-a câștigat la concurs, clasându-se pe locul al doilea după trupa de dans Diversity, i-a investit în muzică.

Susan Boyle, before and after „Britain’s Got Talent“

Talentata Susan a scos opt albume, iar cel de debut, I Dreamed a Dream, a devenit numărul 1 în întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie şi SUA. A vândut peste 19 milioane de discuri și a fost nominalizată de două ori la Premiile Grammy.

Pe plan sentimental nu se știe ce s-a ales de relația sa cu presupusul medic pe care l-ar fi cunoscut chiar în hotelul în care a fost cazată, femeia fiind de o discreție absolută în privința vieții sale personale, dar, ceea ce este sigur, e că destinul ei este unul de poveste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI