Cum arată acum frumoasa Ioana Blaj fosta iubita a lui Paul Ipate. Galerie FOTO

Cum arată acum frumoasa Ioana Blaj fosta iubita a lui Paul Ipate. Galerie FOTO
Cum arată astăzi Ioana Blaj, fosta iubită a lui Paul Ipate.

Ioana Blaj și Paul Ipate au format în urmă cu mulți ani de zile un cuplu, atât în viața reală, cât și la TV, unde au apărut amândoi într-o celebră reclamă de la Vodafone. Ei au avut o relație frumoasă și de lungă durată pe care au reușit cu brio să o țină departe de ochii presei. Pentru că lucrau împreună la un post de radio, în reclame TV sau pe scena de teatru, o bună perioadă de vreme ei au avut acoperirea perfectă, mulți crezând că sunt doar simpli colegi.

Cum arată astăzi Ioana Blaj, fosta iubită a lui Paul Ipate

Undeva în jurul anului 2006, Ioana Blaj și Paul Ipate au recunoscut că au o relație, însă nu au reușit să rămână împreună, în cele din urmă. Chiar dacă cei doi s-au despărțit în viața reală, au continuat să formeze un cuplu în filme, iar în anul 2014, au jucat împreună în filmul Cuscrii, unde au avut și niște scene în care se sărutau.

După ce relația cu Paul Ipate nu a funcționat, în primăvara anului 2013, Ioana și-a găsit fericirea în brațele regizorului Ducu Ion, care la vremea respectivă avea o relație cu Diana Dumitrescu. La scurtă vreme după ce ei au confirmat faptul că sunt împreună, ea a dezvăluit că este însărcinată și că va deveni pentru prima oara mamă. În anul 2014, ea a adus pe lume un baietel, pe nume Filip.

Ducu Ion alături de Ioana Blaj.
Cum arată fosta iubită a lui Paul Ipate, frumoasa Ioana Blaj.

Ioana Blaj a luat o pauză de patru ani de la actorie

Ioana și Ducu avea să devină părinți pentru a doua oară în anul 2017, când actrița aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care la naștere a avut puțin peste 4 kilograme. Având doi copii, fosta iubită a lui Paul Ipate s-a decis să se dedice familiei și să se ocupe de creșterea copiilor, abandonând temporar cariera în cinematografie.

În 2018, ea a revenit pe platourile de filmare pentru prima dată de la nașterea primului copil și a intrat în distribuția serialului de succes Fructul Oprit, difuzat de Antena 1. Ea o interpretează pe Iza, o femeie independentă, dedicată vieții profesionale, care pune cariera deasupra vieții sentimentale.

În ceea ce-l privește pe Paul Ipate, el și-a găsit fericirea alături de Jojo, cu care are o relație frumoasă, care durează de ani buni. În anul 2017, cei doi au devenit pentru prima oară părinți, după ce Jojo a născut o fetiță pe nume Zora Maria Ipate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI