Cum ar putea să o afecteze pe Anamaria Prodan conflictul dintre SUA și Iran. Ar fi o pierdere imensă pentru ea și Reghecampf

Cum ar putea să o afecteze pe Anamaria Prodan conflictul dintre SUA și Iran. Ar fi o pierdere imensă pentru ea și Reghecampf
Anamaria Prodan, afectată de conflictul dintre SUA și Iran?

Conflictul dintre SUA și Iran ar putea să îi afecteze pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care dețin un apartament în Dubai. Emiratele Arabe Unite ar putea deveni o zonă tensionată daca situația escaladează. Impresara merge în Dubai o dată pe lună pentru a petrece timp alături de soțul ei, care activează ca antrenor la echipa Al Wasl.

Anamaria Prodan, afectată de conflictul dintre SUA și Iran?

Anamaria Prodan și-ar putea lua adio de la viața de lux din Dubai, unde deține un apartament împreună cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după ce armata americană l-a asasinat pe generalul Qasem Soleimani, capul Gărzii Revoluționare Iraniene, iar iranienii au promis răzbunare. Tensiunile din zona Golfului ar putea escalada rapid, iar situația ar putea deveni critică în Emiratele Arabe Unite.

„Dacă aș fi cetățean din Vest, aș pleca imediat din Emiratele Arabe Unite! Nu doar Iranul va reacționa, ci și Irakul! Americanii au ucis eroi de război irakieni, precum și un înalt oficial guvernamental. Poziția americanilor în Irak nu mai e sustenabilă și cred că toată regiunea e acum în pericol. Viitorul întregii zone e nesigur din cauza atacului terorist din Irak. Indiferent cum e prezentată știrea asta, e echivalentul asasinării comandantului britanic al forțelor armate. E o declarație de război la adresa Iranului”, a declarat pentru BBC profesorul Seyed Mohammad Marandi, de la Universitatea din Teheran.

În aceste condiții, Anamaria Prodan și Laurențiu Regecampf ar putea fi nevoiți să revină în Europa, pentru a nu deveni victime colaterale în acest conflict. Cei doi au petrecut revelionul împreună în Dubai.