Cum ar arăta planeta dacă toți oamenii ar dispărea. Ce s-ar întâmpla în doar 10 zile. Scenariu șocant

Cum ar arăta planeta dacă toți oamenii ar dispărea. Ce s-ar întâmpla în doar 10 zile. Scenariu șocant

Epidemia de coronavirus a pus multe semne de întrebare în toate domeniile, iar potrivit celor mai noi informații 95.767 de persoane au murit din cauza acestei boli, iar alte 1.605.809 au fost diagnosticate pozitiv. Medicii de pe întreg mapamondul fac tot posibilul să salveze oamenii.

Cum ar arăta planeta dacă toți oamenii ar dispărea. Ce s-ar întâmpla în doar 10 zile

Recent, a devenit viral un clip în care este prezentat cu date clare, dar și imagini cum ar arăta Terra dacă toată suflarea omenească ar dispărea.

Potrivit statisticilor, pe planeta Pământ există 7.776.777.033 de oameni, spune www.worldometers.info. Dacă toți oamenii ar dispărea, Terra ar deveni un loc complet diferit. Un studiu arată că, o echipă de cercetători au tras concluzia potrivit căreia în numai câteva ore, cele mai multe lumini de pe întreg mapamondul s-ar opri petru totdeauna, deoarece centralele electrice ar rămâne fără combustibil. Panourile solare vor fi acoperite de praf, iar singurele centrale care vor continua să funcționeze vor fi cele hidroelectrice.

La două sau trei zile de la dispariția omenirii, cele mai multe dintre stațiile de metrou vor fi inundate, deoarece pompele care ar trebui să scoată apă ar înceta să mai funcționeze. Animalele de compania și cele din ferme ar muri de foame. Se vor forma haite de câini care vor vâna alte animale. După o lună, apa de răcire din centralele nucleare se va evapora, iar acest fapt ar provoca o serie de dezastre în întreaga lume. Radiațiile vor fi mai puternice decât cele înregistrate șa Fukushima și în urma accindentului nuclear. La un an de la dispariția oamenilor, sateliții din jurul Terrei ar începe să cadă din orbita lor, iar pe cer se vor crea ”stele căzătoare” ciudate.

What Would Happen If All Humans Disappeared?

What Would Happen If All Humans Disappeared?

Publicată de Hashem Al-Ghaili pe Duminică, 4 februarie 2018

Cât ar mai putea trăi Terra

După 25 de ani, vegetația va acoperi tot ceea ce oamenii au construit, iar unele orașe vor fi îngropate în pământ. La 300 de ani de la dispariția oamenilor clădirile din metal, dar și podurile și turnurile vor începe să cadă din cauza coroziunii. După 10.000 de ani, singurele dovezi ale existenței oamenilor pe planeta Pământ vor fi construcțiile din pietre făcute, respectiv piramidele din Egipt, Marele Zid Chinezesc și Muntele Rushmore din Statele Unite.

Dacă liderii statelor de pe mapamond ar evita un eveniment ce ar provoca sfârșitul omenirii, precum apocalipsa nucleară auto-provocată sau un asteroid ucigaș, viața pe Terra ar putea să continue încă 500 de milioane de ani. Mulți cercetători au declarat că, peste 6 miliarde de ani, Soarele se va transforma într-un roșu uriaș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI