Cum a umilit-o Irinel Columbeanu pe Monica Gabor. Ce a putut să îi facă în fața vilei care a ars

Cum a umilit-o Irinel Columbeanu pe Monica Gabor. Ce a putut să îi facă în fața vilei care a ars
Irina Columbeanu arata senzational de cand sta cu Monica Gabor

În 2011 showbiz-ul românesc avea păarte de ununl din cele mai mari scandaluri. Divorțul lui Irinel Columbeanu și Monica Gabor avea să genereze multe subiecte de presă. Cel mai mediatizat a fost, nu divorțul în sine, ci lupta pentru custodia fetiței.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, război total

Cel mai mediatizat subiect al anului 2011 a fost lupta celor doi pentru custodia micuței. După ce o instanță de jduecată îi dadea drept de cauză Monicăi Gabor, circul a început atunci când a trebuit pusă în aplicare decizia.

La vremea aceea Irinel Columbeanu locuia în vila de la Izvorani, care tocmai ce a ars din temelii. Închis în spatele porților masive, Irinel Columbeanu nu vroia cu niciun chip să cedeze fetița mamei sale. În același timp nu era de acord cu dreptul la vizită al mamei, și nici cu plata pensie alimentară de 2.000 de lei pentru întreținerea fiicei sale, Irina.

”Asistăm la o nouă chițibușărie avocățească la care domnul Columbeanu a fost sfătuit. Dumnealui se opune, în esență, predării fetei dar spune că i-o dă doar executorului în brațe pe Irina, ceea ce nu este legal, nu este posibil. Acum se finalizează procesul-verbal, se ia act de opoziția la executare și urmează să se purceadă la executarea prin forță a deciziei Tribunalului București, în 10-20 minute”, spunea atunci avocatul Monicăi Gabor.

Presa relata la momentul respectiv despre tot circul făcut de Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu cu Monica Gabor

Ba mai mult de-atât, omul de afaceri a decis să sechestreze în interiorul vilei și pe executorul judecătoresc, după ce l-ar fi chemat expre pentru ai preda fetița. Momentele au fost unele pline de tensiune. La vremea respectivă, multe voci au criticat modul în care Irinel Columbeanu și-a trata fosta soție.

Monica Gabor umilită în fața vilei din Izvorani

Presa relata la momentul respectiv despre tot circul făcut de Irinel Columbeanu. Au relatat și despre modul în care a umilit-o pe fosta sa soție, în fașa vilei din Izvorani. Scandalul a degenerat și după ce Monica a vrut să dea cu mașina peste angajații afaceristului, care aveau ordin să nu o lase să intre.

Cei doi au reușit să fie în atenția presei și de această dată. De altfel, de multe ori, de-a lungul căsniciei lor, au ieșit în evidență prin micile scandaluri. Cert este că situația din 2011 a fost una plină de dramatism, dar și de penibil, în aceeași măsură.

”Irinel s-a opus, a încercat să ascundă fetița, dar Monica a luat copilul. Executarea este încă în curs. Fetița a fost extrem de bucuroasă să-și vadă mama, s-au luat în brațe, a plâns. Tot ce pot să mai spun este că după întâlnirea cu domnul Columbeanu, a fost de acord să intre mașina de salvare”, declara la vremea aceea, avocatul Ionuț Dojană.