Cum a surprins-o Violeta pe Andreea Marin. Vedeta a postat un mesaj emoționant

Cum a surprins-o Violeta pe Andreea Marin. Vedeta a postat un mesaj emoționant

Andreea Marin se bucură de cele mai frumoase momente! Pandemia oficial anunțată ieri, 10 martie, le-a dat un motiv mărunt de bucurie vedetelor publice, care acum au recuperează timpul pierdut petrecut la diverse evenimente sau în diferite deplasări în ordin de serviciu. Cum a surprins-o Violeta pe mama ei azi?

Andreea Marin, surpriză de la Violeta

Balanța este în echilibru pentru vedetele de la noi. Un motiv de bucurie pentru acestea este faptul că izolarea din cauza virusului care a speriat o lume întreagă le aduce un timp în plus în familie. Majoritatea persoanelor se află acasă, în liniște, adoptând diverse activități pentru a trece timpul. Până să se trezează, deja în casa Zânei se făceau mari pregătiri. Micuța Violeta i-a gătit mamei sale clătite în forme de inimoare. Alături de ele, fosta prezentatoare de televiziune s-a gândit că ar merge o rugăciune, pe care ulterior a împărtășit-o cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. În restul mesajului din dreptul unei fotografii cu un copac înflorit, Andreea a pus în revistă gânduri bune, le-a vorbit despre frumusețea vieții și despre câte motive avem cu toții să trăim iubind orice ne înconjoară și să ne încărcăm cu energii pozitive de unde putem.

„Mi-a gătit cu mânuțele ei clătite decupate de ea în forma de inimioare. Iar rugăciunea de dimineață la care am deschis cartea cu ochii închiși e balsam pentru suflet, răsfoiți albumul de poze și o puteți citi. Avem atâtea motive sa trăim frumos și demn! Poate par doar mici semne de viață, dar ecoul lor în suflet e neprețuit. Sunt motorul nostru ce ne ajută să mergem înainte”
Andreea Marin

Andreea Marin, surpriză de la Violeta. Ce i-a făcut micuța înainte să se trezească?
Andreea Marin, surpriză de la Violeta. Ce i-a făcut micuța înainte să se trezească?

„Să facem tot ce depinde de noi”

„Să facem tot ce depinde de noi, tot ce ne stă în putere: sa punem umarul acolo unde putem schimba ceva în bine, cu calm, cu logica și înțelepciune, să revenim cu picioarele pe pământ, căci ne uităm rădăcinile uneori, să acceptam și sa respectam disciplina ce ne poate fi aliat în aceste momente, să iubim mai mult decât oricând, făcând totul nu din teama, ci din dragoste de viată și de oameni”
Andreea Marin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI