Cum a reușit un bărbat să țină un Mini pe cap, timp de 33 de secunde. Ce spune că a simțit VIDEO

Cum a reușit un bărbat să țină un Mini pe cap, timp de 33 de secunde. Ce spune că a simțit VIDEO

Peste tot în lume apar tot felul de recorduri, care mai de care mai bizare și mai spectaculoase. Dar recordul despre care ne-am decis să vă scriem, pe lângă faptul că este bizar, este spectaculos și prin prisma celui care l-a făcut. Este vorba de un bărbat puternic din Derbyshire, în vârstă de 74 de ani. John Evans s-a antrenat ceva timp pentru ultimele sale recorduri mondiale de echilibrare a unor lucruri extrem de grele, ținându-le pe cap.

Echilibristul John Evans se apropie de 100 de recorduri mondiale

John Evans are 74 de ani și  locuiește în Ilkeston, o localitate din regiunea Derbyshire, din estul Angliei. Englezul a strâns peste 250.000 de lire sterline în scop caritabil în ultimii 30 de ani pentru fapte care i-au adus mai multe mențiuni în Cartea Recordurilor Guinness decât oricine altcineva.

În ciuda faptului că are un singur ochi, este diabetic și suferă de angină pectorală, John Evans nu lasă nimic să stea în calea visului său de a atinge 100 de recorduri mondiale. Pe 10 octombrie, John a transpotrat 1 kg de alimente pe cap și apoi cât mai multe role de hârtie igienică pe care le-a ținut în echilibru. După ambele încercări, dacă reprezentanții Guiness validează recordul, se va afla la doar două kilograme distanță de tona magică de recorduri mondiale.

John Envans speră să strângă bani pentru organizația de caritate Emmanuel House din Nottingham, care se ocupă de persoanele fără adăpost, prin încercările sale, în care va folosi 12 cărucioare cu produse furnizate de Jambons Wholesale Goods Ltd., cu sediul în oraș. „Mă voi antrena în fiecare zi. Mi-a fost dor să fac evenimentele mele de caritate.”, declară John Evans.

Englezul a ținut o mașină Mini deasupra capului

Dubla provocare va veni la trei ani după ce John a mers cu 1.000 de cutii de conserve de mâncare pentru animale de companie pe cap, în ajutorul organizației caritabile pentru animale PDSA. Trei decenii de fapte uimitoare de echilibristică i-au adus lui John un loc de vedetă la cea de-a 40-a aniversare a celebrului show Tonight.

A luat parte la câteva spectacole la Hollywood, dar a avut și numeroase apariții la evenimente în Japonia și China. John Evans și-a descoperit pentru prima dată talentul neobișnuit pe când era un muncitor de 18 ani pe șantierele de construcții, unde ținea în echilibru cărămizile pe cap.

Și că tot este vorba de recorduri, John Evans a devenit celebru pentru că a ținut în echilibru un autoturism Mini pe cap, intrând astfel în Cartea Recordurilor. John Evans, care este afiliat la Record Holders Republic, spune că deține aproximativ 98 de recorduri mondiale, inclusiv 50 care au fost recunoscute de Guinness, conform BBC.

„Când ții ceva în echilibru pe cap, e ca și cum nu ai avea nimic. Te simți ca în rai. Auzi doar aplauzele publiculu. Trebuia să car cărămizi pe scări.

Toți se uitau uimiți la mine când vedeau că le țin pe cap, era ca la circ”, declară John Evans.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI