Cum a reacționat US Open după retragerea Simonei Halep. Mesajul americanilor

de: Alexandra Chivu
18 08. 2020

Simona Halep a anunțat, luni, că nu va lua parte la ediția din acest an a US Open. Reacția organizatorilor: au anunțat și numele jucătoarei promovate pe tabloul principal în locul lăsat liber de româncă.

Reacția organizatorilor US Open după retragerea Simonei Halep

„Simona Halep s-a retras de la US Open. Irina Khromacheva urcă pe tabloul principal”, se arată într-o postare a organizatorilor US Open după anunțul lui Halep.

Pe lângă aceasta, de la US Open 2020 vor lipsi și alte tenismene de top, cum ar fi Ashleigh Barty, Elina Svitolina sau Belinda Bencic. De asemenea, din circuitul masculin vor absenta Rafael Nadal și Roger Federer.

  • US Open 2020 se desfășoară în perioada 31 august – 13 septembrie.

Ce a spus Halep despre câștigarea turneului de la Praga și absența de la US Open 2020

”A fost un turneu foarte bun şi mă bucur că am reuşit să-l câştig. Un start bun, după o perioadă foarte lungă, sunt bucuroasă”, a spus Simona, potrivit Telekom Sport.

Cu puțin timp înainte să ajungă în România, Simona Halep a anunțat că nu va participa la US Open 2020. Reprezentanta noastră a dezvăluit că următorul turneu la care va lua parte va fi cel de la Roma, programat în săptămâna 14 – 20 septembrie.

Halep a câștigat la Praga după ce a învins-o în finală pe belgianca Elise Mertens.

”Sănătatea, aşa cum mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea şi cea mai bună, aşa cum a fost şi la Olimpiadă, acum câţiva ani, aşa am decis şi în momentul acesta. Bineînţeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranţă aşa. Nu sunt turnee, o să aştept să joc Roma şi o să mă pregătesc acasă”, a adăugat Simona.