28 iul. 2023 | 16:10

Cum a reacționat Simona Halep, după ce s-a scris că iubește din nou. Jucătoarea de tenis a uimit cu un mesaj foarte sugestiv – FOTO

Monden
Cum a reacționat Simona Halep, după ce s-a scris că iubește din nou. Jucătoarea de tenis a uimit cu un mesaj foarte sugestiv - FOTO

Simona Halep este din nou îndrăgostită. Cel puțin așa susțin mulți dintre fanii ei, după ce i-au văzut ultimele postări. Jucătoarea de tenis a divorțat de Toni Iuruc acum zece luni, iar acum pare pregătită de o nouă relație, chiar dacă trece printr-o perioadă foarte agitată, în condițiile în care așteaptă de aproape o lună verdictul din dosarul în care este acuzată de dopaj.

Simona Halep, din nou îndrăgostită? Fotografiile care spun totul despre starea de spirit a jucătoarei de tenis

Prima oară au fost trandafirii. Albi, cu inimioare! Despre aceste flori se spune că sunt simbolul adevărului, sincerității şi purității, dar sunt atribuite și mesajelor care arată o dragoste și o loialitate mai adâncă decât pasiunile trecătoare. Această imagine a fost postată acum două zile de Simona Halep, pe rețelele sociale, iar fanii s-au gândit imediat că este vorba despre o nouă poveste de dragoste, după divorțul de acum zece luni de Toni Iuruc, bărbatul cu care se căsătorise civil și cu care urma să se unească și în biserică, în mai puțin de două luni. Cei doi s-au despărțit la notar, fără tensiuni și stres.

Simona Halep și-a lăsat urmăritorii să-și dea cu părerea și să facă scenarii, după imaginea cu trandafirii, iar acum câteva ore a postat o nouă fotografie, cu care pare că vrea să le transmită că nu sunt foarte departe de adevăr. Ultima imagine, „scăpată” pe pe instastory o arată într-un costum de baie, „tip Barbie”, foarte modă în această perioadă. Sportiva este surprinsă din spate, pe o barcă, de un fotograf a cărui identitate nu este cunoscută.

Simona Halep, la un pas să nu mai apară în clasamentul WTA

O nouă relație ar însemna pentru Simona Halep o „gură de oxigen” în condițiile în care trece printr-o perioadă foarte grea. A fost suspendată provizoriu pentru dopaj, pe 7 octombrie 2022, după ce în corpul ei s-a găsit Roxadustat, iar după ce a fost audiată de tribunalul Sport Resolutions, la finalul lunii trecute, încă așteaptă verdictul, deși au trecut mai mult de două săptămâni de atunci, termenul minin prevăzut de legislația din domeniu.

Simona Halep a început săptămâna pe locul 54 WTA, dar în mai puțin de o lună poate fi „ștearsă” din clasamentul profesionist, în condițiile în care ultimul meci l-a jucat în luna august 2022, la US Open 2022. Jucătoarea din România nu va mai fi în clasamentul profesionist, dacă pierde următoarele puncte.

30 de puncte – Washington (31 iulie – 6 august)
900 – Canada (7-13 august)
60 – Cincinnati (14-20 august)
10 – US Open (28 august – 10 septembrie)

În cazul în care ea va reveni în tenis după ce va pierde absolut toate punctele din clasamentul WTA, Simona Halep va avea nevoie de wild-card-uri pentru a participa la turnee și a-și reface punctajul. În acest moment a fost înscrisă pe lista preliminară de la US Open 2023, dacă dacă nu va afla verdictul până în ziua în care va avea loc tragerea la sorți a meciurilor, va fi exclusă din această competiție.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cum să treci de la falsificat de permise la un garaj de sute de mii de euro. Francesco Gabriel Cheianu are rețeta succesului
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025 | "Ştia să îi facă pe toți să își găsească pacea sufletului"
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro