Cum a reacţionat Monica Gabor când a citit cărţile lui Irinel Columbeanu. Afaceristul a dat detalii intime din timpul căsniciei cu fostul model

de: Ioana Bucur
02 03. 2023

În ultima vreme, afaceristul și-a îndreptat atenția către scris, lansând deja trei volume în paginile cărora a făcut dezvăluiri intime din viața sa, inclusiv din mariajul cu Monica Gabor. Irinel Columbeanu a vorbit despre reacția fostei lui soții.

Monica Gabor a citit cărțile scrise de Irinel Columbeanu

După ce a ținut ani la rând primele pagini ale publicațiilor mondene, presa și publicul din România încercând să afle cât mai multe detalii despre viața și cuceririle excentricului om de afaceri, Irinel Columbeanu și-a pus gândurile și experiențele în scris, lansând până acum trei volume ce cuprind dezvăluiri intime și din timpul relației, mariajului și divorțului de Monica Gabor.

Bruneta nu a făcut niciun comentariu public despre apariția sa în cărțile scrise de fostul său soț, însă le-a citit pe toate. Nu doar ea, dar și Irina, fiica celor doi. Nu a existat nicio reacție negativă, niciun reproș, semn că Monicăi i-ar fi plăcut, spune Irinel Columbeanu.

„Din ceea ce mi-a spus ea, a citit-o atât ea, cât și Irina. Consider că le-a plăcut, că nu am primit comentarii legate de conținutul cărții. Îmi închipui că știe (n.r. Mr. Pink de carte), deoarece cred că nu este greu să traducă singur acele pasaje.

Am discutat (n.r. cu Irina) și am încercat chiar și ieri să discut, să îi aduc aminte, că am rugat-o ultima dată când am vorbit să îmi spună ce a făcut la examenul de traseu pentru permisul de conducere pe care mi-a spus că îl va da luni. Nu am vrut să o stresez. I-am conceput și un mărțișor virtual, pe care i l-am trimis”, a spus Columbeanu, pentru un post TV.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta”

La mai bine de un deceniu de la despărțire, Irinel Columbeanu a dezvăluit unul dintre cele mai dureroase episoade din mariajul său, momentul în care Monica Gabor i-a cerut, pintr-un email, divorțul. Se întâmpla după apariția în presă a unei înregistrări video în care omul de afaceri era surprins în ipostaze delicate alături de două femei, în jacuzzi-ul din casa din Izvorani.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ.

Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, i-a scris Monica Gabor.