Cum a reacționat Elena Udrea, după ce lui Băsescu i-a fost retrasă paza SPP. Mesaj tranșant

Cum a reacționat Elena Udrea, după ce lui Băsescu i-a fost retrasă paza SPP. Mesaj tranșant
Reacția Elenei Udra, după ce i-a fost retrasă paza lui Traian Băsescu

Elena Udrea vine cu o reacție după ce lui Traian Băsescu i-a fost retrasă paza SPP. Fostul minitru al Turismului vine cu o reacție acidă. „Ce s-ar fi întâmplat dacă, din greşeală, salvarea care l-a luat de la Bruxelles îl ducea la Moscova?”, a declarat aceasta. De asemenea, ea a subliniat că acesta este ,,o instituție în sine”, nu orice președinte. Ce mesaj a transmis fosta blondă din politică?

Elena Udrea, mesaj tranșant: cum a reacționat după ce lui Băsescu i-a fost retrasă paza SPP?

Elena Udrea îi ia din nou apărarea lui Traian Băsescu. Fostul ministru al Turismului afirmă că acesta este „o instituţie în sine”, nu orice președinte, pentru că „nu a spart seminţe” la Cotroceni.

Cea din urmă a amintit că fostul șef al statului a discutat cu Joe Biden despre scutul de la Deveselu. De asemenea, fosta blondă din politică a afirmat că Băsescu este un om mult prea puternic ca să poată să fie umilit de oameni atât de mici.

Femeia a mai precizat că el nu este un simplu cetățean, cu mențiunea că niciodată nu a fost un politician arogant care să se afișeze în lux.

„Eu cred că Traian Băsescu este un om mult prea puternic ca să poată să fie umilit de oameni atât de mici. Cred că este o problemă a statului în momentul ăsta, pentru că Traian Băsescu nu este el, cetăţeanul.

Cetăţeanul poate să meargă cu taxiul, nu a fost niciodată un politician arogant, nu a fost niciodată un politician care să, nu ştiu, să îi placă să afişeze lux, el poate să meargă şi cu tramvaiul, şi cu autobuzul”, a declarat marți Elena Udrea.

,,Ar trebui să se gândească de două ori,când iau astfel de măsuri”

„Câtă vreme statul ăsta îşi permite riscul să lase un fost preşedinte fără pază, fără protecţie, şi nu orice preşedinte, nu unul care a mâncat seminţe la Cotroceni, ci un fost preşedinte care a discutat cu Joe Biden despre scutul de la Deveselu”, a mai precizat cea din urmă.

Elena Udrea a declarat că mulți din cei care conduc astăzi statul român ar trebui să se gândească de două ori în momentul în care iau astfel de măsuri.

,,Nu ştiu, mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă, din greşeală, salvarea care l-a luat pe Traian Băsescu de la Bruxelles îl ducea la Moscova? Ce s-ar fi întâmplat în cazul ăsta, neavând pază, neavând nimic?

Deci, mulţi dintre cei care conduc astăzi statul român cred că ar trebui să se gândească de două oricând iau astfel de măsuri, pentru că roata se învârte”, a comentat ea.