14 mart. 2024 | 15:10

Cum a reacționat Delia când a văzut finala în care Oana și Radu Siffredi au pierdut premiul Power Couple

Monden
Cum a reacționat Delia când a văzut finala în care Oana și Radu Siffredi au pierdut premiul Power Couple
Delia și-a susținut sora la Power Couple

Power Couple a ajuns la final! Miercuri seară, 13 martie 2024, show-ul de la Antena 1 și-a desemnat câștigătorii. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au reușit să-i învingă pe Oana Matache și Radu Siffredi. În marea finală, Delia și-a susținut sora și a avut o reacție uluitoare când cuplul lor a pierdut marele premiu pus în joc!

Reacția Deliei după ce Oana și Radu Siffredi au pierdut premiul Power Couple

Radu Siffredi și Oana Matache nu au reușit să câștige Power Couple, deși au ajuns în finală. Cei doi s-au luptat cu Daiana Anghel și Sorin Gonțea, dar au abandonat proba. Sora Deliei nu a putut să mai reziste la ultima probă și s-a dat bătută, astfel că premiul cel mare a revenit celuilalt cuplu.

„Va trebui să rezistați! În timpul misiunii va trebui să stați pe semnele pe care le-am pus pe cei trei cilindrii. Veți ține fiecare cu o mână de bagajul cu bani. Astăzi trecem prin mai multe anotimpuri și trăim împreună prin mai mulți ani de relație. Vom trece prin primăvară, vară, toamnă, iarnă.

Amândoi trebuie să susțineți geanta cu bani. După primii ani, geanta se va îngreuna. Vom sta aici până un cuplu demonstrează că este cel mai puternic din competiție! Întotdeauna mâna cu care am început trebuie să rămână pe bagaj”, le-a zis Dani Oțil finaliștilor Power Couple 2024.

A crezut până în ultima clipă că vor câștiga

Finala emisiunii Power Couple a fost urmărită cu interes și de sora Oana Matache, Delia. Artista și-a susținut sora mai mică din spatele micilor ecrane. Ea a specificat că proba finală a fost una extrem de dificilă pentru cei doi.

„Hai, hai, bă, 1 oră și 30 de minute! Mi se pare cumplit”, a spus Delia când a aflat că sora ei și Radu Siffredi au abandonat cursa.

foto: Antena 1

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost desemnați câștigători

Lupta finală s-a dat între două echipe finaliste: Radu Siffredi și Oana Matache, Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Cei patru au trebuit să își depășească limitele fizice și psihice. În cele din urmă, Radu Siffredi și Oana Matache au decis să renunțe la proba decisivă, iar Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost desemnați marii câștigători Power Couple 2024.

Telespectatorii au fost surprinși de acest deznodământ, mai ales că cei doi au fost propuși spre eliminate de trei ori. Ba mai mult de atât, au plecat acasă din compeție timp de o săptămână. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au revenit însă în ultima etapă a concursului, când echipele rămase au votat ca un cuplu eliminat să se reîntoarcă la Power Couple.

În ultima ediție a emisiunii, toată lume a rămas uimită că cei doi au câștigat. Astfel, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au primit un cec de 27.350 de euro.

Vezi și: Cine a câștigat finala Power Couple. Scandal uriaș la Antena 1: ”Nu ați respectat regulile!”

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro