Cum a reacționat Cristina Neagu, după calificarea în grupele principale. Ce s-a întâmplat după victoria împotriva Ungariei

Cum a reacționat Cristina Neagu, după calificarea în grupele principale. Ce s-a întâmplat după victoria împotriva Ungariei
Cristina Neagu a înscris golul victoriei în partida România - Ungaria 28-27

România a învins Ungaria cu scorul de 28-27 și s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauză, dar au jucat exemplar și au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reacție după meci.

Cristina Neagu a înscris golul victoriei în partida România – Ungaria 28-27

„Suntem în main round. Bravo fetelor! #proud”, a scris Cristina Neagu pe Facebook, după ce România a învins Ungaria cu scorul de 28-27 și s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial de Handbal din Japonia. Cristina a marcat golul victoriei în utlimele secunde de joc, din lovitură de la 7 metri.

Cristina Neagu
Cristina Neagu

„O poză cât 1.000 de cuvinte. O partidă trăită la intensitate maximă de milioane de români. Vă mulțumim! Hai, România!”, a postat Federația Română de Handbal pe Facebook.

Tricolorele au fost conduse pe toată durata partidei, iar la pauză scorul a fost 16-10 pentru Ungaria. Handbalistele antrenate de Thomas Ryde au egalat pentru prima dată abia cu un minut și câteva secunde înainte de fluierul de final.

În ultimul minut de joc, la scorul de 27-27, Ungaria a plecat în atac, dar a ratat o ocazie imensă și româncele au intrat în posesia mingii. Au obținut o lovitură de la 7 metri cu 3 secunde înainte de finalul partidei, iar Cristina Neagu a transformat, aducând victoria. S-a terminat 28-27 și România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial de Handbal din Japonia.