Cum a pus Sorana Cîrstea mâna pe 30.000 de dolari, dintr-un foc. Asta da noroc!

Cum a pus Sorana Cîrstea mâna pe 30.000 de dolari, dintr-un foc. Asta da noroc!

Tenismena Sorana Cîrstea se poate considera cea mai norocoasă jucătoare de la Indian Wells! Sportiva noastră a pus mâna pe 30.000 de dolari fără să miște un deget. Cum a fost posibil?

Sorana Cîrstea a primit 30.000 de dolari fără să facă nimic

Sorana Cîrstea a dat lovitura în California, la Indian Wells 2021! Jucătoarea de tenis din Târgoviște beneficiază de tur liber, dar și de un cec de aproape 30.000 de dolari. Sportiva noastră nu se aștepta deloc la acest scenariu, dar iată că viața i-a rezervat o surpriză.

Jucătoarea noastră de tenis nu se aștepta niciodată la acest clasament

„Sori” este în culmea fericirii, după ce organizatorii de la Indian Wells au acceptat-o în ultimul moment pe lista capilor de serie de la turneu (4 – 17 octombrie), după retragerea mai multor favorite. Grație noului statut, tenismena a avansat direct în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1000 și a intrat în posesia unui cec în valoare de 29.045 de dolari.

Conform regulilor de la Indian Wells 2021, organizat în California în perioada 4 – 17 octombrie, cele 32 de favorite primesc tur liber și debutează direct în runda secundă. Sorana Cîrstea este chiar favorita numărul 32, beneficiind de un val de retrageri.

Val de retrageri de la Indian Wells 2021

Sorana Cîrstea, locul 40 în clasamentul WTA, a intrat pe ultima sută de metri pe lista favoritelor de la Indian Wells, după ce Aryna Sabalenka, a doua favorită, a fost descalificată cu doar câteva zile înainte de startul competiției. Sabalenka a fost testată pozitiv la noul coronavirus la sosirea în SUA, așa că jucătoarea româncă a urcat pe tablou ca favorită.

Nume grele din tenis au probleme medicale

Răsturnarea de situație i-a adus Soranei doar beneficii. Tenismena a primit tur liber, dar și un cec de 30.000 de dolari. Românca noastră o va întâlni în turul secund pe câștigătoarea partidei dintre Ann Li (SUA, 69 WTA) și Misaki Doi (Japonia, 109 WTA).

Nici Naomi Osaka nu joacă la faimosul turneu

Sorana Cîrstea nu s-a gândit niciodată la acest scenariu, în condițiile în care se află pe locul 40 mondial în ierarhia WTA! Nu doar Aryna Sabalenka a fost nevoită să se retragă de la Indian Wells, după ce s-a infectat cu Covid, ci și Ashleigh Barty (Australia), Naomi Osaka (Japonia) sau Sofia Kenin (SUA). Toate cele trei jucătoare de top se confruntă cu probleme medicale.

Pe tabloul principal de la Indian Wells 2021 se mai află două sportive din România: Simona Halep, calificată direct în turul secund, și Irina Begu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI