Cum a petrecut Andreea Antonescu în vacanța de lux din Turcia. Imagini spectaculoase

de: Bișinicu Andreea
20 05. 2021

Imagini spectaculoase cu Andreea Antonescu în vacanța exotică din Antalya. Frumoasa artistă și-a lăsat fanii cu gurile căscate, atunci când a postat câteva fotografii incendiare cu ea în costum de baie. Cât de bine arată fosta Faimoasă de la Survivor România.

Cum a petrecut Andreea Antonescu în vacanța de lux din Turcia

După experiența solicitantă de la Survivor România, Andreea Antonescu și-a luat o vacanță binemeritată în Turcia. Frumoasa șatenă s-a relaxat sub soarele fierbinte al Antalyei, într-o excursie pe care a așteptat-o cu sufletul la gură. Binențeles, artista de la Andre a ținut neapărat să imortalizeze cele mai frumoase ipostaze în fotografii pe care le-a urcat pe contul ei de Instagram, acolo unde fanii s-au bucurat de o priveliște de zile mari.

Cele opt zile petrecute în paradisul turcesc au ajutat-o pe Andreea Antonescu să-și reîncarce bateriile. Cântăreața și-a etalat trupul de zeiță într-un costum de baie mulat, care i-a pus în evidență formele voluptoase și pielea fină, spre deliciul întregii suflări masculine din mediul virtual, care au savurat, din plin, imaginile.

„Așteptarea a meritat. Mulți m-ați întrebat despre vacanța recentă din Antalya. Am petrecut 8 zile în 3 locații de vis împreună. NG Phaselis Bay, primul hotel, o locație deluxe din Kemer. Am rămas plăcut impresionată de tot, de la servicii hoteliere, până la peisajul din jur. Cred că cel mai bine vă las pe voi să vedeti singuri despre ce”, a spus Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Cu ce concurentă de la Survivor a plecat Andreea Antonescu în vacanță

Și ce vacanță reușită e aceea fără un prieten bun? Sau, în cazul ăsta, o prietenă bună. Andreea Antonescu nu a plecat singură în Turcia, ci s-a distrat pe plajă alături de prietena ei Amna. Cele două foste Faimoase au cucerit inimile turcilor și s-au distrat pe cinste împreună.

Frumoasa blondină scria pe Instagram că excursia din Antalya este prima pauză de relaxare de care s-a bucurat, după participarea la Survivor România.

„Este prima mea vacanţă de când m-am întors din Survivor şi mă bucur exact ca un copil. Sunt foarte fericită şi impresionată de frumuseţea acestui hotel în care ne-am cazat. Priveliştea este de nedescris. După atâta cocos, m-am înfruptat din bunătăţile de aici.”, a spus Amna pe rețelele de socializare.