Cum a jignit Cezar Ouatu toate vedetele din online: „Zici că sunteți de ceară

Cum a jignit Cezar Ouatu toate vedetele din online: „Zici că sunteți de ceară
Cum a jignit Cezar Ouatu toate vedetele din online

Cezar Ouatu și-a spus părerea despre vedetele din showbizul românesc. El s-a adresat, în special, femeilor.

Cum a jignit Cezar Ouatu toate vedetele din online

Artistul s-a enervat din cauza vedetelor care folosesc în exces filtrele și care își modifică fotografiile de pe rețelele sociale. Nu puține sunt vedetele de la noi care aleg să își modifice tot mai mult pozele pe care le urcă pe internet.

Unele dintre ele au ajuns să exagereze atât de tare, încât nici nu mai seamănă cu ele.

Cezar Ouatu s-a arătat șocat de felul în care unele vedete din România abuzează de filtre și de aplicațiile de modificare a corpului și a feței.

„Măi fetelor, femeilor după 40 de ani sau ce oți fi voi, artiste, m-ați omorât cu faceapp-ul ăla pe față de zici că sunteți de ceară. Așa tinerele? Așa frustrări?

Înțeleg că e criza vârstei, dar vă mărturisesc că atunci când vă văd live, uit de realitatea „dureroasă” fiind conectat doar la ce postări „young & restless” faceți.

Fiți cu-minte!”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram.

Artistul nu a vrut să facă referire la nimeni în mod special, însă printre vedetele care folosesc filtrele în exces se numără multe cântărețe și artiste de la noi, iar cel mai bun exemplu este Ozana Barabancea.

Nu este singura care a fost acuzată în repetate rânduri că își modifică pozele. Și Andreea Tonciu a fost certată de fani că folosește astfel de aplicații în exces.

Campanii în România care promovează frumusețea naturală

Nici Lavinia Pîrva, Carmen de la Sălciua, Oana Roman sau Lora nu se dau înlături de la folosirea filtrelor și a aplicațiilor de modificare a fotografiilor.

De fapt, în România a existat și o campanie numită frumusețe fără filtre, care promovează naturalețea în mediul online și a cărui scop este conștientizarea toxicității pe care filtrele o au asupra tinerelor fete.

Printre cele care au promovat campania în mediul online se află Andreea Raicu, jurnalista Alina Greavu sau actrița Maria Popovici.

În trecut, cântăreața Corina Bud a lansat o reală provocare pe Instagram, în care s-a machiat fără pic de machiaj și a îndemnat și alte vedete să facă acest lucru.

Campania inițiată de Corina s-a numit „așa sunt cea mai frumoasă” și a venit ca un manifest împotriva abuzului de machiaj.

„Nu mai am chef să mai joc după reguli, nu mai vreau făţărnicie şi m-am decis să fac exact aşa cum simt, să mă exprim liber, fără etichete şi fără presiunea de a nu ieşi din normele societăţii. Este un manifest împotriva tuturor clipurilor care promovează imagnile prelucrate şi a venit ca o nevoie în ceea ce le priveşte pe tinere, să le dam un bun exemplu, să nu se mai machieze excesiv, fiindcă sunt foarte frumoase naturale“, a spus artista.

Urmăriți Playtech.ro și pe