Cum a început, de fapt, relația dintre Christian Sabbagh și actuala lui soție. A spus tot acum

de: Emanuela Pană
19 03. 2020

Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor Kanal D, a divorțat de Louise, după 10 ani de mariaj, acum fiind la ce-a de a treia căsnicie. Înainte de toate, celebrul jurnalist de investigație, ce a trecut prin multe situații critice care i-au pus viața în pericol, susține că este un familist convins. Acesta a vorbit deschis despre separarea care s-a produs cu câțiva ani în urmă, dar și despre legătura cu fosta parteneră de viață.

Au lăsat loc de bună ziua

Christian Sabbagh mărturisește că o respectă în continuare pe femeia cu care și-a petrecut 10 ani din viață, și are numai cuvinte de laudă la adresa Louisei. Cei doi păstrează o relație normală de dragul Yasminei, fetița pe care o au împreună.

„Am o relaţie extraordinară cu Yasmine, la fel cum am cu toţi copiii mei. Nu cred că vreo secundă a simţit că suntem departe unul de celălalt. Întotdeauna vorbesc respectuos despre mama ei, are o relaţie foarte bună cu Iulia (actuala soție n.r.)”, a povestit crainicul Kanal D.

Totodată, acesta a spus că încearcă să fie cât se poate de prezent în viața celor 4 copii (Eduard, Yasmine, Anais şi Cristi Jr), care se înțeleg de minune atunci când sunt împreună, în special cele două fetițe.

„Anais o iubeşte, o divinizează şi când pleacă de la noi plânge după ea. Sunt prezent în viaţa ei”, a spus celebrul corespondent de televiziune.

Cum a început relația cu Iulia, actuala soție

Christian Sabbagh a cunoscut-o pe Iulia în perioada în care era căsătorit cu Louise. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi (19 ani), cei doi s-au plăcut foarte mult și au rămas împreună. Aceștia s-au căsătorit în anul 2017, evenimentul fiind unul discret.

Christian Sabbagh și actuala soție, împreună cu fetița lor

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună”, a povestit jurnalistul Kanal D, potrivit okmagazine.ro.

Un lucru interesant este faptul că acesta a reușit să le împrietenească pe prima și pe actuala soție. „Am cea mai frumoasă relaţie de prietenie cu fosta soţie a lui Christian! Ea este Adelina, mama lui Eduard!”, scria Iulia Sabbagh, în 2016, pe pagina sa de Facebook.

Christian Sabbagh este tatăl a patru copiii și se află la cea de-a treia căsnicie.