Cum a început, de fapt, relația dintre Alex Velea și Antonia. Nimeni nu a știut aceste detalii

Cum a început, de fapt, relația dintre Alex Velea și Antonia. Nimeni nu a știut aceste detalii
Cum a început, de fapt, relația dintre Alex Velea și Antonia. Nimeni nu a știut aceste detalii

Antonia și Alex Velea au o relație stabilă și sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc.

Cum a început, de fapt, relația dintre Alex Velea și Antonia

Cu toate că au o familie fericită și acum totul merge ca pe roate, lucrurile nu au stat deloc așa la început. Când Antonia a început relația cu Alex Velea, artista încă era căsătorită, lucru care a îngreunat situația.

Au decis să se ascundă în prima parte a relației, pentru a nu da curs speculațiilor și gurilor rele care o judecau pe cântăreață că are o relație deși este căsătorită.

”A fost o perioadă frumoasă în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni întâi și abia apoi ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun.

Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit în timp o relație, iubire.

Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai „ușoară, să ne ascundem.

Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire”, a spus Antonia pentru Revista Viva!

Vedeta spune că a simțit destul de rapid că Alex Velea este alesul, cel cu care vrea să își întemeieze o familie și alături de care vrea să îmbătrânească.

Au trecut împreună prin situații grele și a fost o perioadă când presa era cu ochii pe ei în fiecare moment. Și-au oficializat apoi relația și au urmat cei doi băieți care le-au luminat viețile, Dominic și Akim.

”Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta”, a spus Antonia.

Ce spune acum Antonia

Acum, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și au tot ce își doresc. Antonia își dorește extrem de mult să o aibă alături și pe Maya, fiica ei din căsnicia cu fostul soț, pentru ca fericirea ei să fie completă.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare.

Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericea foștilor parteneri.

Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI