Cum a gestionat Sore despărțirea de tatăl fiicei sale. Dezvăluirea artistei EXCLUSIV

Cum a gestionat Sore despărțirea de tatăl fiicei sale. Dezvăluirea artistei EXCLUSIV
Detalii din viața lui Sore: cum este artista după despărțire?

Pe plan personal, Sore a început un nou capitol, după pandemie. Artista s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Erin, însă decizia lor nu a afectat în vreun fel creșterea copilei. Cântăreața a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că Mircea este la fel de prezent în viața fiicei sale ca și înainte de despărțirea lor.

Cum este viața lui Sore după despărțire?

Sore a profitat de perioada liberă pe plan profesional pe care a avut-o în pandemie, pentru a petrece cât mai mult timp cu fiica sa, iar acest lucru se vede în dezvoltarea copilei.

“Mi-am redescoperit exact ceea ce îmi doresc să fac, pentru că am avut timp să mă gândesc, nu am mai fost în agitația continuă și bineînțeles tot acest timp liber l-am dedicat copilului meu și a fost cumva exact potrivit, pentru că ea avea 4 ani când a început pandemia și a fost exact momentul acela în care avea nevoie de toată atenția mea. Și asta se vede pentru că este un copil foarte mișto, are exact tot ceea ce mi-am dorit: are bun simț, este foarte bine educată, are umor, are ironie”, ne-a spus Sore despre Erin, care este în present o domnișoară în vârstă de 6 ani jumate.

Sore: “Mircea este la fel de prezent în viața lui Erin”

Și tot în perioada pandemiei, artista și tatăl fiicei sale au luat hotărârea de a merge pe drumuri separate. Conștientă că este o persoană publică și că schimbarea survenită pe plan personal va fi evidentă, artista a făcut anunțul, luna trecută, pe o rețea de socializare:

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum nu mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”.

Prin urmare, Erin îi are alături pe ambii părinți, ca și până acum.

“Nu mai e nimic de zis, de adăugat, am gestionat bine situația, astfel încât Erin să nu aibă de suferit. Absolut, da, el este la fel de prezent în viața lui Erin”, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Sore.

Cântăreața are în plan un concediu pe tărâmuri elene, însă nu a vrut să precizeze dacă Mircea le va fi sau nu alături în această escapadă. “Vacanța va fi cel mai probabil în Grecia, pentru că este destinația noastră preferată pentru vară. Mergem un grup foarte mare”, a precizat ea.

Are propriul brand de haine

Atentă la imaginea ei și preocupată în special de vestimentație, cântăreața a intrat în afaceri, în urmă cu 6 ani, când și-a lansat prima colecție de haine.

“Pe lângă muzică, sunt multe proiecte care urmează, dar despre care nu pot vorbi acum, sunt în domeniile media, artistice. Bineînțeles că vor fi și colecții noi de haine, de care mă ocup cu foarte mare drag, atunci când timpul îmi permite. Am o fabrică, o firmă întreagă, am un brand de haine. Totul a pornit de la pasiunea pentru modă, pentru design, am făcut și un curs în direcția asta în urmă cu 6 ani”, a adăugat Sore.