Cum a fost surprins Traian Băsescu de 1 Decembrie. Ipostaza în care românii nu l-au mai văzut de mult timp

Cum a fost surprins Traian Băsescu de 1 Decembrie. Ipostaza în care românii nu l-au mai văzut de mult timp
Cum a fost surprins Traian Băsescu de 1 Decembrie. Nu a mai fost văzut astfel de mult timp. Momente speciale de Ziua Națională.

Cum a fost surprins Traian Băsescu de 1 Decembrie. Fostul președinte al României nu a fost invitat la parada militară, organizată de Ziua Națională, de către Klaus Iohannis. Politicianul a sărbătorit în străinătate, alături de câțiva prieteni. Au apărut imagini uimitoare de la momentul special. Ce mesaj a transmis fostul șef de stat.

Cum a fost surprins Traian Băsescu de 1 Decembrie

Joi, 1 decembrie, Traian Băsescu nu a fost prezent la parada militară organizată pe sub Arcul de Triumf, la București. Fostul președinte al României nu a fost invitat la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naționale. Klaus Iohannis nu l-a invitat pe fostul șef de stat nici la recepția oferită la Palatul Cotroceni.

În primă fază, toată lumea a crezut că Traian Băsescu a sărbătorit Ziua Națională a României din balconul său. Acolo, a arborat un tricolor. Politicianul a imortalizat imaginea și a publicat-o pe pagina sa de Facebook, în mod simbolic.

S-a aflat, în urmă cu puțin timp, cum a sărbătorit Traian Băsescu Ziua Națională, de fapt. Fostul președinte nu a mai fost văzut de români așa de foarte multă vreme. În spațiul public a apărut un material video în care ex-liderul de stat explică mai multor cunoștințe, printre care și europarlamentari și colaboratori, că și-ar dori să cânte „Mulți ani trăiască!”.

Fără niciun fel de inhibiții, Traian Băsescu a cântat cu încredere „Mulți ani trăiască!”, sărbătorind astfel ziua românilor. Întâmplarea a avut loc într-un local din Bruxelles, acolo unde politicianul s-a dus, cel mai sigur, în scopuri profesionale. Totul a fost filmat, materialul video fiind prezentat de către România TV.

Fostul președinte a cântat „Mulți ani trăiască!”

„Cred că putem cânta scurt „Mulţi ani trăiască!”. Se sperie belgienii aştia, dar le explicăm că este ziua noastră”, le-a spus Traian Băsescu persoanelor prezente în localul cu pricina.

Printre politicienii care se aflau la șpriț cu fostul lider de stat se numără și președintele PMP, Eugen Tomac.

În imaginile încărcate în galeria FOTO a acestui articol, se poate observa cum Traian Băsescu ține în mână un pahar de vin alb. Plimbându-se printre mesele din localul din Belgia, fostul șef de stat cântă cu însuflețire „Mulți ani trăiască!”.

În anul 2022, Klaus Iohannis a refuzat să invite mai mulți reprezentanți politici la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale. Pe lângă Traian Băsescu, nu au fost invitați președintele USR, Cătălin Drulă, și liderul AUR, George Simion.

Citește și: Traian Băsescu a fost întrerupt în Parlamentul European. Ce a putut să spună despre Putin și alți lideri europeni

Prezenți la ceremonia militară au fost, printre alții, șeful Guvernului, Nicolae Ciucă, președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, patriarhul Daniel și miniștrii Guvernului Ciucă.

Urmăriți Playtech.ro și pe