Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari VIDEO

de: Violeta Badea
10 09. 2024

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, fiul fondatorului celebrului brand de automobile Ferrari, a dezvăluit recent detalii emoționante de la nunta lor. Evenimentul a fost unul discret, dar plin de momente speciale, printre care și prezența surpriză a cunoscutului cântăreț italian, Al Bano.

Al Bano, surpriza de la nunta Rominei Gingașu cu Piero Ferrari

Romina Gingașu a povestit, de curând, cum interpretul Al Bano a fost invitat la nuntă fără să știe unde urma să cânte.

”Numele meu vine de la Romina Power, iar Al Bano nu a știut până în ultimul moment că va cânta la nunta noastră. A fost chemat prin manager, iar la nuntă am cântat împreună ‘Felicita’. A fost un moment foarte emoționant”, a declarat Romina Gingașu într-un interviu acordat celor de la DigiFM.

Nunta a avut loc pe 24 iulie 2021, pe insula Capri, într-un cadru elegant, unde tortul cu portocale și prestația lui Al Bano au creat o atmosferă de neuitat. Imaginile de la ceremonie surprind eleganța și rafinamentul acestei zile speciale.

Imagini cu rochia pe care a purtat-o Romina Gingașu în ziua cea mare

Romina Gingașu, originară din comuna Mânăstirea, județul Călărași, a fost o mireasă strălucitoare, purtând o rochie de mireasă simplă, dar elegantă, care a reflectat personalitatea ei puternică și rafinată.

Deși obișnuită cu un stil de viață luxuriant, șatena a dezvăluit că preferă lucrurile simple și că, la evenimente publice, a purtat chiar și ținute de la branduri accesibile, cum ar fi H&M.

Romina Gingașu, care a studiat la Academia Tehnică Militară, a mărturisit că viața alături de Piero Ferrari a fost o provocare la început, însă cei doi au reușit să se adapteze unul la stilul de viață al celuilalt.

”Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta.”, a spus șatena.

Citește și Cum i-a dovedit Romina Gingașu milionarului Piero Ferrari că nu o interesează banii lui: “Orice bărbat s-ar gândi”!

”Am decis că nu vom avea copii”

Deși Romina Gingașu și Piero Ferrari formează un cuplu solid, cei doi au luat decizia de a nu deveni părinți.

”Am decis că nu vom avea copii. Eu am crescut fără tată, iar tatăl meu a murit când aveam 11 ani. Nu vreau să îmi asum responsabilitatea de a crește un copil fără tată”, a explicat Romina Gingașu în cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”.

În plus, Romina Gingașu a ales să nu adopte numele Ferrari din motive legale și comerciale, preferând să își păstreze numele de fată, Gingașu. Ea a explicat că acest lucru i-ar fi complicat viața, având în vedere că Ferrari este o marcă înregistrată.

Cu toate acestea, șatena se simte mândră și recunoscătoare pentru viața pe care o are alături de Piero Ferrari, exprimându-și dragostea și devotamentul față de acesta într-un mod discret și elegant.

Citește și Câți bani are Romina Gingașu, de fapt. Ce proprietăți deține soția lui Piero Ferrari în străinătate!