Cum a arătat rochia de mireasă a Ronei Hartner. Este complet diferită de modelele convenționale

Cum a arătat rochia de mireasă a Ronei Hartner. Este complet diferită de modelele convenționale
Ce rochie de mireasă a ales Rona Hartner?

Rona Hartner a surprins ca de obicei. Celebra cântăreață a ales, ca la fiecare eveniment special din viața sa, o vestimentație aparte, ceva extravagand și nonconformist. Iată cum a arătat rochia de mireasă a vedetei?

Rona Hartner, o mireasă deosebită

Rona nici nu putea să-și facă apariția la nunta sa într-o rochie banală. Actrița s-a căsătorit ieri, 5 octombrie, cu alesul inimii, DJ-ul francez Herve Camilleri. Bărbatul a fost alături de solistă în cele mai negre clipe ale vieții, perioadă în care s-a luptat cu cancerul.

Rona, rochie de mireasă unicat
Rona, rochie de mireasă unicat

Din fericire, Rona a rămas puterică, a trecut cu bine prin toate și și-a văzut visul împlinit, acela de a deveni mireasă. Cei doi îndrăgostiți au radiat pe parcursul ceremoniei. Cu toate că ambii formau un tablou deosebit, Rona a fost cea care a luat toate privirile asupra ei. Artista a purtat o rochie unicat, albă, cu crenolină și cu motive tradiționale maramureșene.

Ce rochie de mireasă a ales Rona Hartner?
Ce rochie de mireasă a ales Rona Hartner?

A dat diadema de prințesă pe o cunună cu flori

În locul diademei de prințesă a ales o coroniță simplă cu flori care a întregit toată povestea aleasă de cei doi miri pentru fericitul eveniment.

„Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro”
Rona Hartner